נאמס (אגרול וייטנאמי) הכי קל שיש – טעים, פריך ופשוט להכנה!
מה שיפה במתכון הזה הוא שהוא מדהים להגשה,
מרגיש כמו מסעדה וגם קליל בטירוף.
אני הכנתי עם עוף טחון, אבל אתם יכולים לגוון עם טופו, פרגית או מה שבא לכם.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם עוף טחון (אפשר להחליף בטופו/פרגית) | |
1 גזר מגורד | |
1 בצל ירוק קצוץ | |
2 שיני שום כתושות | |
2 כפות רוטב סויה | |
מלח, פלפל לפי הטעם | |
לעטיפה: דפי אורז מרושתים (אפשר גם רגילים, מה שיש בבית) |
הוראות
1.
. נחמם מחבת עם מעט שמן ונתחיל בטיגון קל של השום
בוצע
2.
נוסיף את העוף הטחון ונבשל עד שהוא מוכן.
בוצע
3.
נוסיף למחבת את הגזר המגורד, בצל ירוק, סויה, מלח ופלפל, נערבב היטב וניתן למילוי להתקרר.
בוצע
4.
לעטיפה:
1. נניח דף אורז מרושת על השיש כשהוא יבש לאחר שהופשר ומעל נוסיף עוד דף, במידה ואתם מתקשים עם הצורה אני ממליצה לקחת קצת קמח בצלחת קטנה, להוסיף מעט מים ולערבב - זה ייצור לכם ממש דבק וככה הנאמס לא ייפתח בטיגון!
2. נשים כף מהמילוי במרכז הדף, נקפל את הצדדים פנימה ונגלגל לצורת גליל.
אני ממליצה להקפיא למשך כ-30 דקות ורק אז לטגן!
בוצע
5.
לטיגון:
1. נחמם סיר עם שמן עמוק (לא חם מדי – בערך 160 מעלות).
2. נטגן את הגלילים עד שהם זהובים ופריכים, ונניח על נייר סופג.
בוצע
6.
וזהו!
בוצע
7.
נגיש עם רוטב סויה, צ’ילי מתוק או כל רוטב שאתם אוהבים בצד.
בוצע
8.
בתיאבון!
בוצע
כתיבת תגובה