לאבנה ביתית!
ידעתם שלהכין לאבנה בבית זה ממש קל?
וזה גם הרבה יותר זול!
כל מה שתצטרכו זה יוגורט טבעי, מלח וסבלנות (:
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 ליטר יוגורט טבעי (רצוי 3% שומן ומעלה) | |
1 כפית מלח | |
בד גבינה / חיתול בד / מגבת דקה | |
מסננת | |
קערה |
הוראות
1.
נערבב את היוגורט עם כפית מלח עד שהמלח נמס.
בוצע
2.
נפרוס בד גבינה על מסננת ונניח את המסננת מעל קערה
בוצע
3.
נשפוך את היוגורט ונסגור בעדינות.
בוצע
4.
נסחט מעט ונניח צלחת קטנה או משקולת קלה מעל ונעביר למקרר.
בוצע
5.
נשאיר במקרר 24-48 שעות, עד שהלאבנה מגיעה לסמיכות הרצויה, אם תרצו לכדרר לכדורים אז תשאירו 48 שעות, אם תרצו לאבנה רכה למריחה אז תשאירו רק 24 שעות
בוצע
6.
נגיש עם שמן זית וזעתר.
בוצע
7.
בתיאבון!
בוצע
כתיבת תגובה