אצ׳צ׳ילי – סלט חזה עוף ואגוזי מלך גיאורגי

10 דקות עבודה+40 דקות טיגון

בינוני

10 סועדים

אצ’צ’ילי –
סלט גיאורגי מרענן של חזה עוף עסיסי עם חמצמצות מדהימה.
בכל ביס חווים פיצוץ של טעמים ומרקמים,
אתם חייבים לנסות!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 קילו חזה עוף
מי בישול חזה עוף
2 רימונים (הגרעינים)
7 שיני שום קצוצות
0.25 כפית פלפל שאטה גרוס
חופן כוסברה
0.5 קילו אגוזי מלך טחונים
0.25 כוס חומץ

הוראות

1.

נבשל את חזה העוף במים ומלח 30-40 דק, לשים לב שלא מתייבש.

בוצע
2.

ניתן לחזה עוף להתקרר לגמרי ונעביר לצלחת ערבוב הסלט , נוסיף מעט ממי הבישול של העוף ונפרק אותו, הסלט צריך להיות מעט רטוב ממי העוף.

בוצע
3.

נוסיף את אגוזי המלך שחתכנו דק ממש למרקם גרגיר

בוצע
4.

נוסיף את הרימונים, הכוסברה, החומץ, פלפל שאטה ואת שיני השום קצוצות

בוצע
5.

נערבב , נטעם ונתקן תיבול

בוצע
6.

נשמור כמה שעות במקרר מכוסה , נטעם ונגיש! בימים שעוברים במקרר הסלט משתבח בטעמים שלו, כיוון שמדובר בעוף ניתן לשמור את הסלט גג שלושה ימים

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

הערות

ניתן להכין את אותו הסלט בדיוק עם סלק מבושל שחתוך ל1 ס״מ
הסלט אמור להרגיש מעט ״רטוב״
לאחר שהסלט יושב במקרר הוא מקבל את כל הטעמים כמה שיותר רימון יותר משובח נותן מתיקות.
אנחנו נוהגים להכין בלי תבלינים, אנחנו אוהבים טעם אותנטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *