עוף בסגנון קוריאני
תתכוננו להתאהב!
האמת שאני לא יודעת אם זאת מנה קוריאנית,
פשוט הכנתי את זה מאלתור וככה דניאל קרה לזה 😂
זה יצא כל-כך טעים! רציתי להכין את העוף חמוץ השבוע אבל לא היו לי ביצים אז הכנתי את הבלילה מקורנפלור וסויה ואת הרוטב קצת שינתי
יצא מדהים! קריספי בטירוף ומאז דניאל מבקש רק את זה!
5
from
1
Review
רכיבים
התאם מנות
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות | |
5 כפות גדושות קורנפלור | |
1 כף סויה |
לרוטב
5 כפות צ׳ילי מתוק | |
5 כפות טריאקי | |
1 גרידת ליים מליים שלם ( אפשר גם לימון רגיל ) | |
1 שן שום מגורדת | |
0.5 חצי כפית צ׳ילי חריף | |
מעל מומלץ להוסיף שומשום קלוי ועירית קצוצה |
הוראות
1.
בקערה נשים קוביות חזה עוף ונוסיף קורנפלור וסויה, נערבב היטב ונטגן במחבת רחבה בשמן רותח
בוצע
2.
חשוב שהעוף יקבל צבע ממש יפה מכל הצדדים, צבע שחום ושיהיה קריספי מאוד. נוציא לרשת / נייר סופג ונפזר ישר מלח
בוצע
3.
נוציא לצלחת, נשפוך את השמן ונקפיץ פטריות, הפטריות ממש לא חובה שאפשר לגמרי לוותר עליהן
הכנתי את המנה הזאת המון פעמים בלי (:
בוצע
4.
לאחר שהפטריות צלויות היטב נוסיף את הרוטב, נצמצם אותו מעט על אש בינונית-נמוכה ונוסיף את העוף
בוצע
5.
נעטוף את כל העוף ברוטב, נבשל 2-3 דקות עד שהרוטב עוטף את כולו ונוסיף צ׳ילי חריף לחריפות המנה
בוצע
6.
נגיש עם אורז ונפזר מעל עירית ושומשום קלוי
בוצע
7.
בתאבון!
בוצע
אפשר קמח במקום קורנפלור?