ארוחה בסיר אחד פתיתים וחזה עוף
ככה תכינו ארוחה מושלמת בסיר אחד
קלה כל-כך להכנה וטעימה ברמות!
כל מה שתצטרכו זה חזה עוף, בצל שום פתיתים ותבלינים
ויש לכם ארוחה מהסרטים!
5
from
9
Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות | |
5 כפות שמן זית / שמן ניטרלי | |
1 בצל גדול חתוך גס (מי שלא אוהב להרגיש בצל שיחתוך קטן) | |
4 שיני שום כתושות | |
2 כוסות פתיתים | |
4 כוסות מים רותחים | |
0.25 רבע כפית כמון | |
1 כפית מלח | |
0.25 רבע כפית פלפל שחור | |
0.25 רבע כפית בהרט (לא חובה, רק אם יש לכם בבית) | |
0.5 חצי כפית שטוחה כורכום |
הוראות
1.
בסיר רחב נצרוב חזה עוף בשמן עד שמקבל צבע זהוב ויפה, לא לוותר על הצבע כי הוא כל הטעם!
נוציא לצלחת לאחר 3 דקות ונטגן באותה מחבת עם המשקעים של העוף בצל ושום
בוצע
2.
לאחר שהבצל והשום קיבלו צבע זהוב נוסיף את התבלינים ונערבב היטב עד שיעטפו את הבצל ויפתחו בשמן
בוצע
3.
נוסיף פתיתים ונעטוף גם אותם, נטגן 2-3 דקות
בוצע
4.
נחזיר את החזה עוף מהצלחת ונשפוך מים, נערבב היטב וננמיך לאש קטנה למשך 8 דקות
נערבב מדי פעם
בוצע
5.
לאחר 8 דקות או לאחר שהפתיתים מוכנים במרקם נסגור את האש ונכסה במגבת ומכסה את הכל למשך 2 דקות
בוצע
6.
וזהו! זה מוכן ומושלם ברמות! אני הוספתי מעל עירית קצוצה שגם נותנת טעם וגם ניגודיות בצבע!
בוצע
7.
בתאבון
בוצע
9 Comments
-
-
הדס
יצא טעים מאוד. הוספתי סררצ'ה
-
אלונה
מעולה, תודה!
-
-
אלונה
יצא מעולה, תודה על המתכון!
נראה מהמם