פסטה ברוטב ירוק משגע!

15 דקות עבודה

בינוני

4 מנות

כשהיינו בספרד בירח דבש טעמתי את הפסטה הזו בצבע המשגע הזה ומאז מנסה ומנסה לשחזר,

הפעם הגעתי בול לטעם!

וגם בדרך כל-כך קלה ופשוטה שבתוך כמה דקות יש לכם פסטה מיוחדת ושונה!
כל מה שתצטרכו זה מרכיבים פשוטים וכמה דקות של הכנה!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חבילת תרד ללא גבעולים שטוף היטב
1 חופן בזיליקום שטוף היטב (כמות לפי טעם)
500 גרם פסטה
250 מ״ל שמנת 38%
25 גרם חמאה
3 שיני שום פרוסות דק
0.25 רבע כפית צ׳ילי חריף
מלח&פלפל

הוראות

1.

נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונשמור חצי כוס מי בישול בצד

בוצע
2.

בסיר בינוני נרתיח ליטר מים ו2 כפות מלח, ונחלוט את התרד והבזיליקום במשך 2 דקות נוציא לקערה עם מים וקרח (לא חובה, רק על מנת לעצור בישול יתר והתקררות מהירה)

בוצע
3.

נעביר את התרד והבזיליקום לבלנדר (אפשר גם במוט בלנדר) ונוסיף שמנת ( נשמור מעט שמנת בצד ) נטחן למרקם חלק

בוצע
4.

במחבת רחבה נטגן שום בחמאה עד שמזהיב ונוסיף את הרוטב שהכנו, נערבב ונוסיף תבלינים

בוצע
5.

נבשל על אש גבוהה ל2-3 דקות ונוסיף חצי כוס מי בישול פסטה על מנת שיעבו את הרוטב נבשל לעוד 2 דקות ונוסיף את הפסטה

בוצע
6.

נערבב את הכל על אש גבוהה למשך 2-3 דקות, נסגור את האש ונחכה 3 דקות נוספות

בוצע
7.

וזהו! אפשר להגיש מומלץ עם עוד צ׳ילי חריף שנותן ניגודיות וזה מושלם וטעים ברמות!

בוצע
8.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *