פסטה ברוטב ירוק משגע!
כשהיינו בספרד בירח דבש טעמתי את הפסטה הזו בצבע המשגע הזה ומאז מנסה ומנסה לשחזר,
הפעם הגעתי בול לטעם!
וגם בדרך כל-כך קלה ופשוטה שבתוך כמה דקות יש לכם פסטה מיוחדת ושונה!
כל מה שתצטרכו זה מרכיבים פשוטים וכמה דקות של הכנה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 חבילת תרד ללא גבעולים שטוף היטב | |
1 חופן בזיליקום שטוף היטב (כמות לפי טעם) | |
500 גרם פסטה | |
250 מ״ל שמנת 38% | |
25 גרם חמאה | |
3 שיני שום פרוסות דק | |
0.25 רבע כפית צ׳ילי חריף | |
מלח&פלפל |
הוראות
1.
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונשמור חצי כוס מי בישול בצד
בוצע
2.
בסיר בינוני נרתיח ליטר מים ו2 כפות מלח, ונחלוט את התרד והבזיליקום במשך 2 דקות נוציא לקערה עם מים וקרח (לא חובה, רק על מנת לעצור בישול יתר והתקררות מהירה)
בוצע
3.
נעביר את התרד והבזיליקום לבלנדר (אפשר גם במוט בלנדר) ונוסיף שמנת ( נשמור מעט שמנת בצד ) נטחן למרקם חלק
בוצע
4.
במחבת רחבה נטגן שום בחמאה עד שמזהיב ונוסיף את הרוטב שהכנו, נערבב ונוסיף תבלינים
בוצע
5.
נבשל על אש גבוהה ל2-3 דקות ונוסיף חצי כוס מי בישול פסטה על מנת שיעבו את הרוטב נבשל לעוד 2 דקות ונוסיף את הפסטה
בוצע
6.
נערבב את הכל על אש גבוהה למשך 2-3 דקות, נסגור את האש ונחכה 3 דקות נוספות
בוצע
7.
וזהו! אפשר להגיש מומלץ עם עוד צ׳ילי חריף שנותן ניגודיות וזה מושלם וטעים ברמות!
בוצע
8.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה