נודלס צ׳ילי שומשום קל להכנה!

10 דקות

סופר קל

2 מנות

מכירים את זה שכבר הגיע צהריים ואתם כל-כך רעבים!

רציתי להכין משהו מהיר, פשוט וקל אבל טעים
לא היו ירקות במקרר, לא היה שום סוג של בשר במקרר ואמרתי לעצמי,

למה שאוותר על נודלס? נודלס זה טעים בטוח יש דרך
ואז נולד המתכון הזה. הוא באמת כל-כך פשוט וקל, כמה דקות של עבודה וטעים ממש!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
300 גרם איטריות נודלס מכל סוג
2 כפות שמן ניטרלי
5 שיני שום כתוש
1 כפית ג׳ינג׳ר חתוך דק
0.5 חצי כפית צ׳ילי חריף
0.5 חצי כוס טריאקי
4-5 כפות סויה
מעט שמן שומשום
0.5 חצי כוס שומשום
חופן בצל ירוק
ניתן להוסיף מלח במידה וחסר

הוראות

1.

נבשל את הנודלס לפי ההוראות , בדרך כלל 2-3 דקות ונוציא לצלחת

בוצע
2.

במחבת רחבה נשים שמן ניטרלי ונטגן שום וג׳ינג׳ר עד הזהבה

בוצע
3.

נוסיף את הצ׳ילי ונפתח אותו בשמן, שימו לב להיות על אש בינונית על מנת לא לשרוף אותו או את השום ג׳ינג׳ר

בוצע
4.

נוסיף את הטריאקי והסויה ונצמצם אותם מעט , נוסיף את הנודלס המבושל ונעטוף אותו ברוטב מכל הצדדים, נוסיף שמן שומשום

בוצע
5.

נזיז את הנודלס הצידה במחבת ונקלה שומשום בצד הריק, (ניתן לעשות זאת כבר מההתחלה לפני הבישול של הנודלס) נערבב את הכל, נוסיף בצל ירוק ונגיש!

בוצע
6.

אני אוהבת להגיש עם עוד שומשום קלוי ועוד בצל ירוק יוצא חלום! בתיאבון 😍

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *