התפוחי אדמה הכי קריספיים שיש!

15 דקות אפייה + 5 דקות הכנה

סופר קל

1 תבנית בינונית

לתפוחי אדמה קריספיים יש טריק!
כפית סודה לשתייה כשמבשלים אותם, תנור להוט ושמן בתבנית. זה כל הסוד!
ברגע שאנחנו מוסיפים סודה לשתייה לבישול היא כמו ״פוצעת״ את השכבה החיצונית של תפוח האדמה מה שיגרום לחלקיקים קטנים שיהפכו קריספיים לאחר בישול.
ועכשיו? למתכון המפורט!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
10-15 תפו״א קטנים / 5-6 תפו״א גדולים
1 כפית סודה לשתייה
1 ליטר מים
מלח
1 כפית שום כתוש
להוסיף מעל
חופן פטרוזיליה קצוצה
פרמזן אם רוצים

הוראות

1.

בסיר בינוני נשים ליטר מים עם כפית סודה לשתייה ונערבב, נוסיף את תפו״א ונבשל עד שהם מתרככים לגמרי המים לא רותחים כדי שהשתפוא יתבשל בהדרגה.

בוצע
2.

לאחר שתפוח האדמה התרכך נסנן לגמרי את המים, אנחנו רוצים אותו יבש לגמרי!! נוסיף מלח ושום כתוש ונשקשק את הסיר עם תפו״א כדי שמסביבו יהיה לנו חתיכות , כמו מעין פירה שמקיף אותו שיהפוך אחרי הבישול לקריספי בטירוף.

בוצע
3.

נסדר את התפוא בתבנית שיכולה להכנס לתנור כאשר היא משומנת היטב בשמן זית, נכניס לתנור לוהט, על 250 מעלות טורבו, ניתן למעוך מעט את התפוא אם רוצים

בוצע
4.

לאחר 10-15 דקות נוציא את תפוחי האדמה, נפזר מעל מלח אם חסר, מלא פטרוזיליה קצוצה ופרמזן אם רוצים

בוצע
5.

בתאבון!!!!

בוצע

הערות

המנה לגמרי פרווה ללא הפרמזן וניתן להסיר

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כבר שמעתם על הקורס הדיגיטלי שלי?
הלב על השולחן!

קוד קופון להנחה בלעדית לחברי הבלוג shir10