מאפה 12 האלים עם גבינת מאנורי
את המתכון הזה אכלתי לראשונה בקפריסין אבל זאת מנה יוונית בכלל!
זה כל-כך טעים וקריספי, והניגודיות של הדבש פשוט הופכת את זה לחלום!
החלפתי את גבינת הפטה בגבינת מאנורי וזה היה כל-כך טעים!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 דפי פילו | |
שמן זית | |
טימין | |
1 גבינת מאנורי |
תוספות מעל
דבש |
הוראות
1.
על תבנית מרופדת נייר אפייה נשים דף פילו ונבזוק שמן זית מעל, נוסיף עלי טימין ומעל נשים דף פילו נוסף שגם אותו נשמן היטב
בוצע
2.
נניח את גבינת המאנורי באמצע מעל ונקפל כפי שמוצג בסרטון
בוצע
3.
נשמן עוד הפעם ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 10-20 דקות או עד שמשחים לגמרי
בוצע
4.
נוציא מהתנור הלוהט ונבזוק מעל דבש
בוצע
5.
וזהו!!! בתאבון(:
בוצע
הערות
המתכון מתאר מנה אחת אבל אפשר כמובן להכפיל, לשלש וכל מה שתבחרו
כתיבת תגובה