ספגטי בולונז קל וטעים
מכירים את המאכלי ילדות האלה שאתם לא יכולים לוותר עליהם?
כאלה שחשבתם שאימא שלכם עומלת עבורכם שעתיים, קורעת את עצמה במטבח ובסוף גיליתם שזה לוקח 2 דקות להכין?
אז ספגטי בולונז, ב10 דקות עבודה. התחלנו!
5
from
1
Review
רכיבים
התאם מנות
4שיני שום כתוש | |
1 בצל גדול | |
1/2קילו בשר טחון | |
1כפית מרק עוף כפית בהריון | |
1/2כפית פלפל שחור | |
מלח לפי טעם | |
1/4כפית כורכום | |
2כפיות פפריקה מתוקה | |
1כף רסק | |
1/2כוס מים רותחים |
הוראות
1.
בסיר גדול לטגן את הבצל והשום עד שהכל מזהיב
בוצע
2.
בוצע
3.
להוסיף את הבשר טחון ולערבב אותו עד שהוא נהיה מוכן מכל הצדדים
להוסיף את כל התבלינים, לערבב ולהוסיף את הרסק
בוצע
4.
להוסיף את המים הרותחים , לערבב את הכל
בוצע
5.
זהו מוכן! לשפוך מעל הפסטה
בוצע
6.
לטרוף
בוצע
יש גזר במתכון?