רוטב מושלם לפסטה
כמה שזה פשוט !
ככה זה טעים !
רוטב איטלקי מושלם לפסטה באווירת איטליה, תתכוננו לטרוף את כל הסיר
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
8כפות שמן זית | |
7 שיני שום שלמים | |
2חבילות פטריות שמפניון טריות | |
1 בצל גדול | |
200גרם תרד לא חובה | |
מלח ופלפל גס | |
1חבילת ערמונים | |
500גרם שמנת מתוקה 38% | |
1/2כפית אגוז מוסקט | |
1כפית גרידת לימון | |
פרמז'ן בנדיבות |
לקישוט
פרמז'ן בנדיבות |
הוראות
1.
במחבת לשים את שמן הזית
לחכות שיתחמם
בוצע
2.
לאחר שהשמן התחמם נוסיף את שיני השום
חשוב להוסיף אותן טריות , לחכות מעט שיהיו מטוגנות מבחוץ ( אך חשוב מאוד שלא ישרפו )
המטרה שיתרככו מבפנים ומבחוץ יהיו קריספיות
בוצע
3.
לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולהוסיף אותו
בוצע
4.
לאחר שהבצל מזהיב נוסיף את הפטריות
יש לטגן את הפטריות במשך 5-7 דקות עד שהן מתכווצות ונהיות מלאות בנוזלים
בוצע
5.
להוסיף את הערמונים השלמים
בוצע
6.
לתבל את הכל במלח ופלפל גס
בוצע
7.
להוסיף את השמנת המתוקה
בוצע
8.
לתבל את הכל בגרידת לימון ואגוז מוסקט
בוצע
9.
להוסיף פרמז'ן בנדיבות
בכל פעם להוסיף פרמז'ן ולערבב עד שנהיה רוטב סמיך יותר ויותר
בוצע
10.
לערבב ולהשאיר על אש קטנה למשך 10 דקות
בוצע
11.
להוסיף את הפסטה הרצויה
אני הוספתי טורטליני פטריות
בוצע
12.
לקשט בפרמז'ן
בוצע
הערות
אפשר להוסיף למתכון יין לבן
מושלם!! תודה