קונכיות פסטה ממולאות בגבינות
המנה המושלמת לחג השבועות! מעבר לזה שהיא כל-כך יפה ומיוחדת היא כל-כך טעימה
זאת מנה שמשלבת בתוכה גם את הפסטה, גם מעין לזניה ואפשר לעשות אותה בכל וריאציה שזה מהמם
שתשימו את זה על שולחן החג כולם אבל כולם יגידו ואו
ומה שכיף שאפשר להכין אותה עוד מהבוקר ולתת לה חימום אחרון בתנור!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם פסטה קונכיות גדולה | |
100 גרם גבינה בולגרית מלוחה | |
50 גרם מוצרלה מגורדת | |
50 גרם צ׳דר מגורדת ( אפשר להמיר בכל גבינה אחרת) | |
150 מל שמנת להקצפה 38 אחוז | |
חופן עלי בזיליקום חתוכים גס | |
פרמזן בנדיבות |
לרוטב
שמן זית | |
6 שיני שום חתוך גס | |
2 כפות רסק עגבניות מרוכז | |
1 כפית פפריקה מתוקה | |
0.5 חצי כפית צ׳ילי חריף | |
1 כוס מי בישול הפסטה | |
250 גרם מחית עגבניות קלה מכל סוג / עגבניות מרוסקות | |
מלח&פלפל לפי טעם |
הוראות
1.
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן
בוצע
2.
במחבת שיכולה להכנס לתנור נשים שמן זית , שום חתוך גס ורסק ונערבב היטב
בוצע
3.
נוסיף פפריקה וצ׳ילי חריף ונפתח אותם בשמן על אש בינונית שלא ישרפו
בוצע
4.
נוסיף ממי הבישול של הפסטה, מחית עגבניות קלה או עגבניות מרוסקות ננמיך את האש וניתן לזה להתבשל 10-20 דקות
בוצע
5.
בקערה בינונית נערבב היטב את כל הגבינות בעזרת שק זילוף/כפית/איך שנוח לכם נמלא את הפסטה שבישלנו בגבינות ונסדר יפה במחבת עם הרוטב
בוצע
6.
נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו ל10-15 דקות
אם תרצו לקבל חריכה יפה על הפסטה תניחו את הרשת שמעליה המחבת במדף הגבוה של התנור
בוצע
7.
נוציא מהתנור בזהירות וזהו! זה מוכן ניתן להגיש עם פרמזן בשפע
בוצע
8.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה