פסטה סלמון הכי טעימה שיש

20 דקות הכנה

קַל

4 מנות

פסטה סלמון מושלמת שאתם הכי חייבים להכין 

לתשעת הימים וכל-כך טעימה!
קלה להכנה

כמה דקות ויש לכם פסטה מושלמת!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה מכל סוג
300-500 גרם סלמון (תלוי בכמות שתרצו)
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
0.5 חצי כפית צ׳ילי חריף
1 כפית מלח
2 כפות צ׳ילי מתוק
5 כפות שמן זית
3-4 שיני שום כתושות
500 מ״ל שמנת 38% (ניתן גם פחות)
חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה דק

הוראות

1.

נחתוך סלמון טרי לקוביות (אפשר גם להשתמש בקפוא פשוט להפשיר היטב)

בוצע
2.

נשים בקערה יחד עם פפריקה, צ׳ילי , מלח וצ׳ילי מתוק ונערבב היטב עד שכל הסלמון מכוסה

בוצע
3.

בסיר רחב/ מחבת נשים שמן זית בנדיבות ונטגן את הסלמון מכל הכיוונים, תהליך של ממש 2 דקות, רק על מנת לקבל צבע וטעם , להיזהר לא לייבש את הדג ולהוציא לצלחת

בוצע
4.

באותה המחבת, מבלי לנקות אותה , ננמיך את האש ונטגן את השום הבית הולך להתמלא ריח מטורף של התבלינים עם השום זה ואוווו!!

בוצע
5.

נוסיף שמנת ונערבב היטב , נתבל במלח לפי טעם וניתן להוסיף גם פלפל שחור ולמי שממש אוהב גם כפית מרק עוף

נטעם ונתקן תיבול במידת הצורך
בוצע
6.

נקצוץ פטרוזיליה טרייה ונוסיף לרוטב, נשמור קצת בצד להגשה , נערבב

בוצע
7.

נחזיר את הסלמון לרוטב, נערבב ונאחד היטב את הכל בזהירות

בוצע
8.

נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן בסיר עם ליטר מים ומלח בנדיבות! המים צריכים להיות מלוחים ולא רק מעט מלח, זה מה שנותן לפסטה חיים וטעם

בוצע
9.

ישר כשהפסטה מוכנה נוציא מהמים ישירות לרוטב, אם הרוטב לא מספיק משוחרר ניתן להוסיף לו כוס ממי הבישול של הפסטה, לערבב מעט ואז את הפסטה

בוצע
10.

זה מוכן ומושלם ברמות!

בוצע
11.

נגיש עם פטרוזיליה , פרמזן ובתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *