פסטה ברוקולי ושמנת מדהימה!
קבלו מתכון לרוטב פסטה מדהים
המתכון הזה נולד בטעות, כשעשיתי הפרשת חלה לפני החתונה הכנתי פשטידת ברוקולי ונשאר לי ברוקולי מופשר,
חשבתי לשלב את זה בפסטה והאמת? שיצא נדיר!! אפילו בלי תבלינים, רק שמנת וזה היה מדהים ברמות.
זה שילוב טעמים שקשה להסביר, אבל אנסה
אז ככה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
50 גרם חמאה | |
3-4 שיני שום כתוש | |
500 גרם פסטה | |
250 מל שמנת מתוקה | |
מלא פרמזן | |
0.25רבע כפית צ׳ילי חריף | |
0.25רבע כפית פלפל לבן | |
מעט אגוז מוסקט | |
מלח |
הוראות
1.
במחבת נשים 25 גרם חמאה
בוצע
2.
נוסיף את הברוקולי לאחר שהוא כבר בושל ( אפשר לקנות מוכן מראש או לבשל בעצמכם )
נכסה ונבשל מעט- 2-3 דקות
בוצע
3.
נפנה מקום קצת במחבת ונוסיף שום
בוצע
4.
נוסיף עוד 25 גרם חמאה וניתן לכל החמאה להספג בברוקולי עד שיהפוך לשזוף
בוצע
5.
נוסיף 250 מל שמנת מתוקה ,מלא פרמזן , צ׳ילי חריף, פלפל לבן , אגוז מוסקט ומלח
בוצע
6.
נוסיף איזה פסטה שתרצו ונטרוף! יצא משוגע בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה