תבשיל בשר מס 5 מדהים לחג הפסח!
תבשיל בשר מס 5 מדהים לחג הפסח היש מרשים מזה?!
3 דקות עבודה!
אני אשמור בסוד כמה דקות עבדתם על זה😉 ואתם תרשימו את כולם!
אז אם אתם פוחדים להתעסק עם בשר ונתחים גדולים בגלל שתמיד חשבתם שזה לוקח ים זמן ומיומנויות
תשמחו לגלות שטעיתם!
המתכון הזה כל-כך מהיר, קל, ופשוט צריך לשבת על הגז
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2-3 ק״ג בשר מספר 5 | |
1 בצל גדול חתוך גס | |
1 כרישה חתוכה לקוביות קטנות | |
0.25 כוס סלרי חתוכה קטן | |
1 שורש פטרוזיליה חתוך לפרוסות | |
1 גזרים חתוכים לקוביות | |
1 ליטר ציר בקר/ציר עוף/ציר ירקות/ מים / מים+מרק עוף | |
4-6 עלי דפנה | |
10 שומים שלמים | |
1 ענף רוזמרין | |
מלח & פלפל | |
2-3 תפו״א |
הוראות
1.
בסיר רחב נצרוב את הבשר החתוך לקוביות עד שנקבל צבע יפה מאוד, נוציא לצלחת וננמיך את האש אנחנו רוצים לשמור על נוזלי הבשר בתוך המחבת, נוסיף ישר את הבצל והכרישה ונערבב היטב, אף ירק לא בגדר חובה אפשר לוותר ואפשר להוסיף ירקות שאוהבים, זה פשוט עניין של טעם
נוסיף שורש פטרוזיליה,גזר, סלרי ונערבב היטב
בוצע
2.
ניתן לירקות מעט להצרב ונחזיר את הבשר עם הנוזלים שיצאו ממנו לצלחת
בוצע
3.
מעל נשפוך את הציר, אפשר להשתמש בכל ציר שאוהבים או אפילו במים חמים עם אבקת מרק עוף
בוצע
4.
נוסיף מלח,פלפל, עלי דפנה, ענף רוזמרין ואת השומים נערבב היטב
בוצע
5.
לאחר כמה דקות נוסיף את תפו״א קלופים וחתוכים גס
בוצע
6.
נכסה למשך שעה וחצי- שעתיים על אש בינונית-נמוכה או עד שהבשר מתרכך ומתפרק
בוצע
7.
וזהו! זה מושלם וטעים ברמות
בוצע
8.
בתאבון (:
בוצע
הערות
אני הגשתי עם ירקות שהכנתי בתנור אבל אפשר להגיש איך שתרצו!
כתיבת תגובה