מק אנד צ'יז מוקרם גאודה

10 דקות

סופר קל

תבנית בינונית

מק אנד צ׳יז מוקרם עם פתיתי גאודה בתנור

מה יותר מושחת וטעים ממק אנד צ׳יז? יש לי תשובה
מק אנד צ׳יז מוקרם עם פתיתי גאודה של השף הלבן בתנור.
כלכך טעים, והרעש, והטעם, והריח. די
חייב מתכון!

5 from 2 Reviews

רכיבים

התאם מנות
250 גרם פסטה צינורות
25 גרם חמאה
4-5 שיני שום כתושות
1.5 כפות קמח
2 כוסות חלב
מלח פלפל גס
צ׳ילי חריף (מומלץ!)
1 כוס גבינת צ׳דר מגורדת
להקרמה וציפוי
פתיתי גבינת גאודה ״השף הלבן״
0.5 כוס פירורי לחם מכל סוג

הוראות

1.

נכין את הפסטה לפי הוראות היצרן.

בוצע
2.

במחבת בינונית נטגן חמאה עם שום כתוש ונערבב היטב

בוצע
3.

נוסיף את הקמח ונערבב במהירות

בוצע
4.

נוסיף את כוסות החלב בהדרגה ותוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא יווצרו גושי קמח והכל ייטמע ויהפוך לרוטב

בשלב זה מומלץ להנמיך את האש לאש בינונית
בוצע
5.

לאחר שנוצר לנו רוטב סמיך ללא גושים נוסיף את גבינת הצ׳דר בהדרגה תוך כדי ערבוב

נוסיף את המלח והפלפל הגס, נערבב ויש לנו רוטב מושלם.
בוצע
6.

נוסיף את הפסטה לרוטב (מומלץ ישירות מהסיר) ונערבב היטב (אתם חייבים לשמוע את הרעש!)

בוצע
7.

נוסיף צ׳ילי חריף באהבה, זה מוסיף קיק מטורף לטעם.

בוצע
8.

ועכשיו לחלק הכי טוב! אם חשבתם שזה נגמר אז ממש לא,

נעביר לתבנית בינונית, נפזר מעל פתיתי גאודה מעולים להקרמה של השף הלבן ופירורי לחם נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל5-10 דקות
בוצע
9.

והנה לכם, מנה מושחתת, טעימה ברמות וקלה בטירוף!

יאלה אתם עוד פה?
בוצע
10.

פרסום ממומן בשיתוף השף הלבן

בוצע

2 Comments

  • גלי

    נראה מצוין!! אפשר לפזר למעלה מוצרלה במקום גאודה?

    • שיר

      תודה רבה!
      אפשר בהחלט אך גאודה מתאימה יותר להקרמה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *