דג נסיכת הנילוס
שישי היום והגשם החליט לצוץ לו , איך אפשר להתפנק ?
דגים ברוטב! נראה הצגה, הכנה של דקה. (יצא לי חרוז😂)
באינסטגרם פיצצתם אותי בשאלה – אפשר דג אחר? אז כן, אחרי שתראו את המתכון זה לא משנה באיזה דג תשתמשו 😍
אני מעדיפה נסיכת הנילוס
דג ברוטב אדום, הכנה של פחות מ10 דקות!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1/2כוס שמן | |
1 בצל | |
5שיני שום | |
2כפות פפריקה מתוקה | |
1כף פפריקה חריפה | |
250גרם רסק עגביות | |
חציסיר מים רותחים | |
1/2 לימון | |
6 דגים אפשר פחות\יותר | |
1/5כפית כמון |
אפשר להוסיף
פלפל חריף | |
כוסברה |
הוראות
1.
במחבת גדולה לשים שמן (לפנק בשמן😂)
בוצע
2.
אחרי שרתך להוסיף בצל שלם
בוצע
3.
לאחר שהוא מזהיב מעט להוסיף שיני שום קצוצות
אחרי דקה להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה וכף פפריקה חריפה , לערבב היטב ולהוסיף קצת כמון
בוצע
4.
להוסיף חצי חבילה של רסק עגבניות
כדי לנצל את הרסק שנשאר הוספתי כוס מים למיכל ושפכתי לתוך התבשיל
בוצע
5.
להוסיף מים רותחים עד למחצית מהסיר ומלח גס
בוצע
6.
להוסיף מיץ לימון
בוצע
7.
לכסות ולתת לבעבע 20 דקות על אש גבוהה
לפתוח את המכסה ולהוסיף את הדגים, אני שמתי 6 , אפשר לשים יותר ואפשר פחות זה לא משנה
בוצע
8.
להנמיך את האש ל4 ולתת לדגים לנוח לפחות 20 דקות עד שהם מבושלים
אני השארתי את הדגים על אש נמוכה על הגז עד שהשבת נכנסה
בוצע
9.
וזהו!!!!! מ ו כ ן , לאכול עם חלה קריספית ששמתם מראש בתנור
בוצע
כתיבת תגובה