נאן הודי לחם שטוח במחבת מ2 מרכיבים בלבד!
המתכון הזה כל-כך קל שהוא יגרום לכם להגיד ואו!
אני ודניאל תמיד אוכלים אותו בערב שאין לי כוח להכין משהו מושקע וזה תמיד מרגיש כאילו מישהו השקיע
לחם מחבת, ללא צורך בהתפחה כל מה שתצטרכו זה יוגורט / שמנת וקמח … ובאמת שזהו!
ללחם עצמו אין טעם חזק אבל כל דבר שתוסיפו לו ישדרג את הארוחה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
300 גרם קמח | |
200 גרם יוגורט / שמנת חמוצה |
לשדרוג מעל
חמאה מומסת / שמן זית | |
חופן פטרוזיליה קצוצה | |
שום קונפי / שום כתוש |
הוראות
1.
בקערה נערבב קמח ויוגורט עם כף ואז נתחיל ללוש על משטח עבודה עד שנוצר לנו בצק אחיד
התהליך אמור לקחת 2-5 דקות והבצק לא צריך להראות חלק או יפה, זה ממש פשוט!
לא כל הקמח ייכנס לתוך כדור הבצק וזה בסדר, במידה והבצק דביק ניתן להוסיף לו עוד קמח
בוצע
2.
נחלק את הבצק לכדורים שווים בגודלם, לי יצאו 8 חתיכות ונרדד בעזרת מערוך ניתן לקמח את הבצק בכל שלב
בוצע
3.
חשוב מאוד שהבצק יהיה דק ושהשוליים שלו יהיו דקים! הבישול הוא במחבת ואם לא תרדדו את הבצק יהיו לכם חתיכות של בצק חי, אז האחידות כן חשובה כאן
בוצע
4.
נעביר למחבת חמה ונכסה במכסה ל2-3 דקות מכל צד, חשוב שהאש תהיה בינונית ולא גבוהה כדי למנוע מהבצק להיחרך מדי
בוצע
5.
נעביר לצלחת, אני אוהבת למרוח מעל חמאה/שמן זית מעורבבים עם שום ופטרוזיליה זה פשוט מושלם!
בוצע
6.
יתאים עם כל מנה הודית ובכללי עם כל דבר שאפשר לחשוב עליו! זה לחם(:
בוצע
7.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה