פסטה אפונה- היסטרית!
קולטים שאפשר לעשות רוטב לפסטה כמעט מכל דבר?
אפונה זה ככ בריא, דל קלוריות והצבע משגע- אז למה שגם היא לא תצטרף לרצף הרטבים ההיסטריים שלנו?
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1.5 כוס אפונה מבושלת 200 גרם | |
1 כוס חלב | |
25 גרם חמאה | |
3-4 עלי בזיליקום | |
3 שיני שום | |
4 כפות שמנת מתוקה | |
1 כפית צ'ילי חריף | |
מלח | |
500 גרם פסטה |
הוראות
1.
בבלנדר נשים את האפונה והחלב ונטחן את הכל
בוצע
2.
במחבת גדולה נטגן את החמאה , הבזיליקום והשום במשך כמה דקות
בוצע
3.
נוסיף את הרוטב המיוחד שלנו
בוצע
4.
נוסיף את השמנת
בוצע
5.
נוסיף את הצ'ילי בנדיבות ומלח ונערבב היטב
בוצע
6.
וזהו! נוסיף את הפסטה ונטרוף!
בוצע
כתיבת תגובה