תבשיל בשר משוגע!
טוב אז מכירים את זה שבא לכם להשקיע בארוחת שישי \ בארוחת החג?
שאתם רוצים ממש להעמיד איזה סיר שיאכיל את כל הבית אבל אין לכם זמן לכל זה?
אז המתכון הזה הוא בשבילכם!
אחד המתכונים שהכי נהניתי לצלם ולערוך,
כי אבא שלי השף בו! והוא השף האמיתי מאחורי הקלעים, זה שלימד אותי הכל🧡
אז אנחנו השתמשנו בבשר מספר 8 ובשר אסאדו, תקנו כמה קילו שתרצו תלוי בכמות האנשים 🤍
ובתאבון!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1/2 קילו בשר מס 8 | |
1/2 קילו בשר אסאדו | |
שמן זית בנדיבות | |
1 שורש סלרי | |
1 בצל | |
2 גזרים | |
3-4 תפוחי אדמה | |
1 קופסת פטריות מומלץ טריות | |
1 כפית פלפל שחור | |
2 כפות גדושות מרק עוף | |
7 עלי דפנה | |
5 שיני שום | |
1 קומקום מים רותחים |
הוראות
1.
לחתוך את הבשר לקוביות ולסגור אותו על הגז עם שמן זית
להוציא לצלחת
בוצע
2.
לאותו הסיר להוסיף בצל ושורש סלרי (מוסיף מלא טעם)
ו2 גזרים חתוכים עבה, אני גם ממליצה לשים תפוח אדמה (הכי טעים שיש!)
בוצע
3.
הוסיף קופסת פטריות (אפשר גם טריות) ולטגן עד שמזהיב
בוצע
4.
החזיר את הבשר לסיר ולהוסיף תבלינים
להוסיף מים עד מעל הבשר ו... זהו! יש לכם תבשיל
בוצע
5.
לכסות על אש גבוהה, שהתבשיל מתחיל לבעבע (בערך אחרי 10 דקות) להוסיף את האש לאש בינונית ולחכות שהבשר רך ומתפרק ,
אנחנו מכינים את זה ב13:00 ביום שישי ואוכלים ב19:00 אבל זה מוכן גם לפני, כמה שיותר זמן יותר טעים!
בוצע
כתיבת תגובה