פסטה שמנת פטריות קלאסית
אתם הולכים להתאהב!
הפסטה הזאת כל-כך קלאסית אבל יש שני דברים שחשוב להקפיד עליהם!
- שהפסטה תעבור ישירות מהמים לתוך הרוטב 2. הצבע של הפטריות
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם פסטה מכל סוג | |
5 כפות שמן זית | |
25 גרם חמאה | |
5 שיני שום כתושות | |
2 חבילות פטריות שמפיניון + פורטובלו | |
0.5 חצי כפית מלח | |
0.25 רבע כפית צ׳ילי חריף | |
250 מ״ל שמנת 38% | |
פרמזן בנדיבות |
הוראות
1.
במחבת רחבה נשים שמן זית וחמאה ונוסיף את השום כתוש , נטגן אותו עד שמזהיב
בוצע
2.
נוסיף את הפטריות חתוכות גס, אפשר לחתוך חלק גס יותר וחלק פחות כדי שיהיה לכם משחק של טקסטורות ומרקמים של פטריות , מומלץ לערבב כמה סוגים של פטריות
בוצע
3.
נפזר מעל הפטריות מלח וצ׳ילי ונערבב היטב, ניתן לפטריות להצרב היטב, להוציא את הנוזלים שלהן אל המחבת. נרצה שהנוזלים של הפטריות יצטמצמו לגמרי ולפטריות יהיה צבע קרמלי
תהליך שלוקח 5-7 דקות על אש גבוהה, מומלץ לערבב מדי פעם
בוצע
4.
נוסיף לפטריות את השמנת, נערבב וניתן להכל להתאחד כמה דקות
בוצע
5.
בזמן הזה נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, נעביר את הפסטה ישירות מהמים הרותחים אל הרוטב ונאחד ביניהם על אש בינונית למשך כמה דקות
עד שהרוטב ממש נצמד לפסטה, במידה והרוטב מצומצם מדי ניתן להוסיף חצי כוס ממי הבישול של הפסטה בכדי לפתוח אותו מעט
בוצע
6.
וזהו! הפסטה מוכנה ומושלמת
מומלץ להגיש עם מלא מלא מלא פרמזן! בתאבון(:
בוצע
כתיבת תגובה