בורקס גבינות ותרד מדפי פילו

10 דקות הכנה + 30 דקות בתנור

סופר קל

את הבורקס הזה אתם תרצו בשולחן חג השבועות

ובכללי לכל ארוחה חלבית!

הוא קל להכנה, טעים ומתאים לאירוח

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חבילת דפי פילו
500 צדר&מוצרלה
400 עלי גרם תרד ללא הגבעולים, מבושל וסחוט מנוזלים
1 כף גדולה של גבינה שאוהבים- אני השתמשתי בלבנה 5 אחוז
מלח&פלפל&צ׳ילי חריף
לציפוי מעל
תרסיס שמן/שמן זית למריחה על דפי הפילו
שומשום

הוראות

1.

במחבת רחבה ללא שמן נטגן את כל עלי התרד,שטופים ונקיים ללא הגבעול לאחר כמה דקות שהם מצטמצמים נסחט מנוזלים ונעביר לקערה

בוצע
2.

באותה הקערה נשים את כל הגבינות- צ׳דר,מוצרלה,גבינה לבנה , מלח פלפל וצ׳ילי חריף

בוצע
3.

על משטח משומן נניח דף פילו ונשמן אותו משני הצדדים, מעליו נניח דף פילו נוסף ונשמן גם אותועל משטח משומן נניח דף פילו ונשמן אותו משני הצדדים, מעליו נניח דף פילו נוסף ונשמן גם אותו

בוצע
4.

נמקם בתחילת הדף שורה של הגבינה עם התרד ונגלגל, חשוב לסגור ולהדק היטב בעדינות כדי שהגבינה לא תברח לנו מהצדדים

בוצע
5.

בתבנית משומנת נניח את הפילו ממולא הגבינה והתרד בצורת שבלול ונוסיף עוד מסביב עד שנוצרת לנו צורה כמו בורקס טורקי

בוצע
6.

נבריש בשמן, נפזר שומשום- אני פיזרתי שומשום לבן , שחור, ובצל מיובש

בוצע
7.

נעביר לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 30 דקות

בוצע
8.

וזה מושלם! בתאבון:)

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *