עוגת גבינה אפויה לשולחן החג בהשראת הקולקציה המטריפה של יאנגה ✨

30 דקות עבודה

בינוני

תבנית 26 סמ עגולה

עוגת גבינה חלומית , קלה להכנה וטעימה בטירוף

עם פרנטציה משגעת שאתם חייבים להכין!

 

כל הבגדים שלבשתי נמצאים ברשת יאנגה

שפירגנו בקוד קופון ייחודי לעוקבים שלי!

shir10 – תתחדשו!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
150-200 גרם פתיבר
50 גרם חמאה
500 גרם גבינת שמנת 16% ומעלה
250 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
250 מל שמנת להקצפה
4 ביצים L
גרידת לימון מחצי לימון
220 גרם סוכר
לציפוי
250 מל שמנת חמוצה 16 אחוז
3 כפות סוכר

הוראות

1.

לחמם תנור ל150 מעלות - חום עליון תחתון (לא טורבו)

בוצע
2.

לפני הכנסת העוגה להכניס תבנית מלאה במים חמים לתחתית התנור

בוצע
3.

מערבבים פירורי פתיבר עם חמאה ומשטחים בתבנית

בוצע
4.

בקערת מיקסר נקציף גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת מתוקה, גרידת לימון וסוכר במשך דקה

בוצע
5.

נוסיף ביצים אחת אחרי השנייה עד שכל ביצה נטמעת בתערובת

בוצע
6.

נמזוג מעל התערובת

בוצע
7.

נכניס לתנור שחומם מראש לשעה וחצי עד שהעוגה יציבה ומעט רוטטת

בוצע
8.

נשאיר את העוגה בתנור סגור וכבוי למשך לשעה

בוצע
9.

נכין את קרם השמנת החמוצה

בקערה נערבב שמנת חמוצה וסוכר ונשפוך מעל העוגה כשהיא בטמפרטורת החדר
בוצע
10.

נוסיף קישוטים שאוהבים, אני הוספתי לימון אוכמניות ופרחים אכילים

בוצע
11.

נעביר למקרר ל4 שעות או ללילה שלם

בוצע
12.

בתאבון!

מומלץ לפני ההגשה להוציא חצי שעה קודם
בוצע

הערות

כל הבגדים שלבשתי נמצאים ברשת יאנגה שפירגנו בקוד קופון ייחודי לעוקבים שלי! shir10 - תתחדשו!
ההנחה תקפה מהיום ועד ה3/6 יום שישי קוד קופון SHIR10

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *