צ׳ימיצ׳ורי ארגנטינאי שמושלם עם בשר
אז יום העצמאות קרב ובא! והכי כיף עם המנגל זה צ׳ימיצ׳ורי איכותי ושום קונפי
השום כבר עלה ועכשיו זה הזמן של הצ׳ימיצ׳ורי לתפוס מקום!
מינימום עבודה, מרכיבים שיש בבית ויש לכם את הצ׳ימיצ׳ורי המושלם!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 צרורות של פטרוזיליה חתוכה דק | |
0.5 בצל לבן | |
0.5 צ׳ילי חריף אדום (אפשר גמבה אדומה במקום) | |
1 שן שום קצוצה דק | |
1 כפית אורגנו יבש | |
0.5 כוס חומץ בן יין לבן | |
1 כוס שמן זית | |
1 כפית מלח | |
0.25 כוס מים חמימים |
הוראות
1.
בקערה בינונית נשים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל, צ׳ילי אדום חריף (למי שלא אוהב חריף ניתן להשתמש בגמבה אדומה) , שן שום קצוצה
בוצע
2.
להוסיף רבע כוס מים חמימים עם כפית מלח ולערבב, ניתן להוסיף גם האורגנו למים ולתת לו לשבת קצת אך לא חובה כיוון שהוא מתרכך במקרר בהמתנה
בוצע
3.
נוסיף את כל המרכיבים לצלחת, נערבב היטב עד שהכל מכוסה בשמן וחומץ, נעביר לצנצנת נקייה ונשמור במקרר.
בוצע
4.
ככל שזה יושב יותר זה יותר טעים ! המלצה שלי - לחכות יומיים לפחות
בוצע
הערות
* ניתן לשמור במקרר חודשים ארוכים
* ככל שהצימיצורי יושב יותר ימים במקרר כך הוא הופך טעים יותר
* ניתן להמיר בין הצ׳ילי החריף לגמבה אדומה למי שלא אוהב חריף אך החריפות מוסיפה לטעם
* לא ניתן להשתמש בלימון (אחר כך לא נוכל לשמור את הצימיצורי במקרר מעל יומיים והוא משתבח עם הזמן אז חבל)
* מתאים לכל סוגי הבשר
* ניתן להמיר בין החומץ יין לבן לחומץ תפוחים אך ממליצה על הלבן
כתיבת תגובה