שניצל תירס מושלם!

10 דקות עבודה + שעה בקירור

סופר קל

10 שניצל תירס

אוהבים שניצל תירס?

זה כלכך טעים, קריספי, סוגר פינה

וכל-כך קל להכין את זה בבית!

ואגלה לכם סוד? הרבה יותר טעים מהקנוי!

5 from 1 Review

רכיבים

התאם מנות
550 גרם תירס מסונן מנוזלים
1 ביצה L
2 כפות שמן ניטרלי(חמניות/קנולה)
50 גרם קמח ( שלושתרבעי כוס)
4 כפות פירורי לחם
מלח לפי טעם אני שמתי חצי כפית
שמן לטיגון
לציפוי
100 גרם פירורי לחם
1 ביצה L
1 כף קטשופ (לא חובה)

הוראות

1.

נטחן 3/4 מכמות התירס לעיסה כמעט חלקה ונוסיף לה את הרבע תירס השלם שנשאר

בוצע
2.

נוסיף את הביצה, שמן, קמח, פירורי לחם ומלח לפי טעם ונערבב את הכל

בוצע
3.

ניצור קציצות בצורה שנרצה, אפשר עגול , אפשר ממש כמו שהשניצל תירס המקורי נראה ונניח על צלחת

בוצע
4.

נכניס למקרר למשך שעה (אפשר גם למקפיא)

בוצע
5.

בצלחת נשקשק ביצה עם קטשופ, הקטשופ מוסיף צבע וטעם לציפוי אבל הוא לא חובה

בוצע
6.

בצלחת נפרדת נשים פירורי לחם מוזהבים, ניתן להוסיף גם שומשום

בוצע
7.

נטבול את השניצל תירס בביצה ואז בפירורי לחם ונטגן בשמן רותח, ניתן גם לאפות למשך כ - 10 דקות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו

בוצע
8.

נגיש עם פתיתים, סלט קצוץ דק, מיונז וקטשופ ובתאבון! (אפשר גם לאכול את זה לבד😂😂😂)

בוצע
9.

בתאבון!

בוצע

1 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *