עראייס מצה? הטרנד ששבר את הרשת אבל במצה!
תקשיבו היה טרנד ששבר את הרשת בכל העולם של טורטיה עראייס,
לוקחים טורטייה משטחים עליה בשר טחון מהמקרר ומניחים ישר על הצד של הבשר
וזה באמת יצא ואו
אז אמרתי למה לא לעשות את זה עם מצה?? וזה באמת יצא חלום
אתם חייבים להכין!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
מעט שמן זית/ניטרלי | |
100-200 גרם בשר טחון | |
2 מצות | |
0.5 חצי כפית מלח גס | |
0.5 חצי כפית בהרט | |
פלפל שחור | |
0.25 רבע בצל מגורד ללא הנוזלים שלו |
תוספות מעל
מומלץ להוסיף טחינה , צימיצורי ובצל ירוק |
הוראות
1.
כל מה שתצטרכו זה לערבב את הבשר טחון יחד עם כל התבלינים, האמת? שאפשר להסתפק רק במלח פלפל ופחות השקעה אבל אני מאוד אוהבת את הטעמים ואת הארומה שכל התבלינים והבצל מוסיפים
בוצע
2.
נרטיב מצות במים ונסגור במגבת, אם תתנו לזה לעמוד 10-20 דקות מה טוב, זה יגרום לכך שהמצה לא תישבר לכם אני לא התאפקתי🤣
בוצע
3.
משטחים את הבשר בעדינות לאורך כל המצה
בוצע
4.
מחממים מחבת פסים לחום גבוה ומוסיפים מעט שמן זית/שמן ניטרלי מעל
בוצע
5.
מניחים את המצה עם הצד של הבשר כלפי המחבת ולוחצים בעזרת כף על המצה כדי שהבשר ממך יקבל צריבה
ככה במשך 3-5 דקות, הופכים לצד השני ממש לדקה ומוציאים לצלחת!
בוצע
6.
אני הוספתי מעל טחינה וצימיצורי אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם!
בתאבון וספרו לי איך יצא(:

בוצע
כתיבת תגובה