סלמון קריספי בטירוף ברוטב חמוץ-מתוק
הכנתי דג סלמון ברוטב חמוץ מתוק, אחרי שהעוף חמוץ מתוק שבר את הרשת חייב גם דג!
והדג של תנובה הוא 100% דג ו100% איכות
מנה קלה ומהירה שכל אחד יכול להכין – והתוצאה? מסעדה אצלכם בבית!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
300 גרם קוביות סלמון תנובה | |
2 כפות קורנפלור | |
1 כף סויה |
לרוטב:
2 כפות סילאן | |
3 כפות צ’ילי מתוק | |
2 כפות טריאקי | |
1 כפית שום כתוש | |
1 כפית גרידת לימון | |
מיץ מלימון שלם | |
0.5 כפית צ’ילי חריף | |
1 כף שמן שומשום (לא חובה) |
הוראות
1.
ניקח את קוביות הסלמון הכי איכותיות של תנובה ונייבש אותן טוב עם נייר סופג. זה הסוד לקריספיות מקסימלית בטיגון!
בוצע
2.
נעביר את הקוביות לקערה, נוסיף כף סויה שתיתן עומק טעמים, נפזר עליהן את הקורנפלור ונערבב בעדינות ככה שכל חתיכה תצופה באופן אחיד.
בוצע
3.
במחבת חמה עם מעט שמן נניח את קוביות הסלמון ונטגן אותן על להבה בינונית-גבוהה. חשוב להפוך אותן בעדינות מכל הצדדים כדי לקבל צריבה
בוצע
4.
נוציא לרשת, ניפטר מהשמן במחבת ונוסיף את הרוטב נצמצם אותו על הגז 2-3 דקות, חשוב להנמיך את האש
בוצע
5.
ואז נחזיר את קוביות הסלמון
בוצע
6.
נצמצם כמה דקות את הרוטב על הדג עם אש נמוכה ניתן להוסיף שומשום, בצל ירוק ומומלץ להגיש עם אורז
בוצע
7.
זה כלכך טעים וכל-כך פשוט להכנה! במיוחד שהקוביות סלמון כבר חתוכות ונקיות
בוצע
8.
בתאבון!

בוצע
הערות
פרסום ממומן בשיתוף דגי תנובה
כתיבת תגובה