מוקפץ בקר וברוקולי כמו במסעדות!
מנה כל-כך טעימה , שאם היא בתפריט אין סיכוי שלא אזמין!
קשה להפסיק לאכול ועם זאת כל-כך קל להכנה!
לפעמים מנות של מסעדות נראות לנו כל-כך מורכבות
אבל בתכלס …פשוט צריך לדעת איך להכין ויש לכם מנה של מסעדה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
400 גרם של סינטה / שייטל חתוך לרצועות דקות (אפשר להשתמש גם בעוף או טופו) | |
3 כפות שמן ניטרלי (חמניות/קנולה) | |
3 שיני שום קצוצות דק | |
חופן ברוקולי | |
4-5 בצלי שאלוט חתוכים גס (אפשר גם בצל לבן רגיל) | |
0.5 כפית מלח | |
0.25 כפית צ׳ילי חריף | |
400 גרם אטריות נודלס מכל סוג | |
6 כפות סויה | |
0.5 כוס טריאקי | |
חופן עירית/בצל ירוק |
הוראות
1.
בווק / מחבת רחבה נשים מעט שמן ניטרלי ונטגן את הבשר מכל הצדדים , נקפיץ עד שהבשר מקבל צבע ממש יפה ונוציא לצלחת
בוצע
2.
באותו הווק עם המשקעים של הבשר (כל הטעמים והצבע שנשאר) נקפיץ ברוקולי ובצלי שאלוט למשך כ-5 דקות
בוצע
3.
נתבל במלח & צ׳ילי חריף ונקפיץ מעט
בוצע
4.
נוסיף את אטריות הנודלס שבישלנו מראש לווק ונערבב את הכל נוסיף את הרטבים ונערבב , נבשל במשך כ2 דקות
בוצע
5.
נוודא שהבצל התרכך מעט אבל עדיין נשאר נגיס וגם הברוקולי
בוצע
6.
נוסיף את הבשר שבישלנו מראש
בוצע
7.
נבשל מספר דקות וזהו! זה מוכןנבשל מספר דקות וזהו! זה מוכן
בוצע
8.
נגיש עם עירית קצוצה/בצל ירוק
בוצע
9.
ובתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה