פסטה קרמית בטטה

10 דקות עבודה

סופר קל

4-6 מנות

רוטב קרמי שעוטף פסטה אל דנטה- זה כל מה שצריך!!!
פסטה בטטה קרמית, טעימה ומפנקת
הכי קלה שיש!

5 from 2 Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה
2 בטטות גדולות
שמן זית בנדיבות
25 גרם חמאה
5-6 שיני שום כתוש
100 מל שמנת 38 אחוז
0.5 חצי כוס חלב 3%
0.5 חצי כפית צ׳ילי חריף
מלח&פלפל
לקישוט
פרמזן בנדיבות
צ׳ילי חריף
בזיליקום קצוץ

הוראות

1.

נכניס את הבטטות לתנור עטופות בנייר אלומיניום למשך 20-25 דקות ב200 מעלות עד שמוכן ונהיה רך לגמרי

בוצע
2.

נקלף מהקליפה ונזין בבלנדר יחד עם שמנת, נטחן ממש כמה שניות רק עד שהופך למרקם חלק ולא מעבר

בוצע
3.

במחבת נשים שמן זית, חמאה ושום כתוש נוסיף את הרוטב בטטה ונערבב היטב

בוצע
4.

נוסיף חלב ונערבב היטב על אש גבוהה

בוצע
5.

נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונוסיף לרוטב אם הרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט ממי הבישול

בוצע
6.

נתבל במלח, פלפל, צ׳ילי חריף ונערבב היטב

בוצע
7.

נגיש עם פרמזן, צ׳ילי חריף ובזיליקום

בוצע
8.

בתאבון!

בוצע

2 Comments

  • עדי

    אפשר להמיר שמנת מתוקה בקרם קוקוס?

  • יעל

    האם חייבים לכסות את הבטטות בנייר כסף ? או אפשרי ללא כיסוי ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *