פרגיות ברוטב אסיאתי
תמיד מחפשים לחדש בארוחת הצהריים?
פרגיות ברוטב אסיאתי באפס מאמץ שמתאימות גם לארוחת ערב!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם פרגיות | |
2 כפות טריאקי | |
1 כף צ'ילי מתוק | |
1 כפית סילאן | |
1.5 כפות סויה | |
1 מיץ לימון | |
מלח גס | |
0.5 כפית צ'ילי חריף | |
2 | |
2 שיני שום | |
1 ענף רוזמרין |
לקישוט
שומשום |
הוראות
1.
בקערה בינונית נערבב את כל המצרכים מלבד הרוזמרין והשמן זית
ניתן להשרות את הפרגיות מכוסות במקרר וכך הן ייספגו טעמים טוב יותר אך גם אפשר להכין וישר לטגן
בוצע
2.
במחבת גדולה נשים שמן זית
בוצע
3.
נוסיף את הפרגיות והרוזמרין ונכסה על אש בינונית למשך 5-7 דקות
בוצע
4.
מוכן! לא ייאמן כמה שזה קל
ניתן לקשט בשומשום
בוצע
הערות
מומלץ לאכול עם אורז לבן
כתיבת תגובה