גיוזות בננה לוטי בשמן עמוק עם דור פלג

סופר קל

גיוזות בננה לוטי בשמן עמוק 🤯
קריספיות, מתוקות והכי טעימות שיש!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
300 גרם קמח לבן
150 גרם מים רותחים
0.5 חצי כפית מלח
למילוי ולהגשה:
0.5 חצי צנצנת נוטלה
2 בננות גדולות, בקוביות קטנות
4-5 כפות חלב מרוכז
0.5 חצי ליטר שמן ניטרלי לטיגון עמוק

הוראות

1.

אופן הכנת הבצק: בקערה שמים את הקמח ויוצרים בו גומה. מוסיפים את המים הרותחים והמלח ומערבבים עד הגעה לגושי בצק קטנים. לשים ידנית 2-3 דקות - מכסים בקערה ומאפשרים לבצק לנוח 10 דקות. בסיום, לשים שוב 2-3 דקות ועוטפים עד השימוש.

בוצע
2.

אופן ההרכבה: 1. מרדדים את הבצק במכונת פסטה או ידנית עד הגעה ליריעת בצק דקה. קורצים לעיגולים ובמרכז כל עיגול שמים בערך חצי כפית נוטלה וכמה קוביות בננה. סוגרים היטב בשיטה המסורתית או פשוט מקפלים לחצי.

* חשוב לוודא שהגיוזות סגורות היטב כדי למנוע זליגת נוטלה לתוך השמן!
בוצע
3.

2. מחממים מחבת או סיר רחב בחום בינוני - גבוה ומכניסים את הגיוזות בזהירות. מטגנים 3-4 דקות, והופכים באמצע הדרך - עד שהגיוזות זהובות ופריכות. מוציאים לרשת להיפטרות מהשמן.

בוצע
4.

מגישים עם חם חלב מרוכז למעלה ונהנים מכל ביס 😉

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אנו משתמשים בעוגיות באתר כמפורט במדיניות הפרטיות