פיצה עגבניות עם טוויסט של ארבע גבינות
פיצה קלאסית עם רוטב עגבניות
אבל עם טוויסט – שילוב של ארבע גבינות שונות שנותן עומק מטורף של טעמים בכל ביס!
הפיצה מספר הפיצה של יובל ואסף האלופים
ממליצה ברמות!
		
		    
	            
	                			                
		                			                
		                			                
		                			                
		                			                
		                	            
	        
		
                    
                No Reviews            
        	
				רכיבים
התאם מנות
| 500 גרם קמח | |
| 320 מ"ל מים | |
| 3/4 כף מלח | |
| 2 כפות שמן זית | |
| 1 כף שמרים טריים(או כפית שמרים יבשים) | |
| לרוטב עגבניות:200 גרם עגבניות מרוסקות, 1 כף שמן זית, מלח לפי הטעם | 
לתוספות:
| 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת | |
| 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת | |
| 50 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה | |
| 50 גרם גבינת צ׳דר | 
הוראות
			
				1.			
				
					
			
					במיקסר עם וו לישה, נלוש יחד את הקמח, המים והשמרים במהירות נמוכה למשך 7–10 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד 5 דקות במהירות איטית מאוד.
						
						בוצע
					
				
			
				2.			
				
					
			
					נעביר לקערה משומנת, נכסה וניתן לבצק לנוח 20 דקות. נחלק את הבצק ל-3 כדורים שווים ונשאיר מכוסה עד השימוש – אפשר להשאיר בחוץ לעוד שעתיים או במקרר עד למחרת.
						
						בוצע
					
				
			
				3.			
				
					
			
					הרכבת הפיצה ואפייה: נרדד את כדור הבצק לעיגול דק ונשאיר שוליים מעט עבים. נמרח שכבה דקה של רוטב עגבניות ונפזר מעל את כל הגבינות.
						
						בוצע
					
				
			
				4.			
				
					
			
					נאפה בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות (עדיף על אבן שמוט) למשך 10-12 דקות עד שהבצק זהוב והגבינות מבעבעות.
						
						בוצע
					
				
			
				5.			
				
					
															
									 
								
													
										
					
			
			חובה לנסות! טעים ברמות
 
								
													
						
						בוצע
					
				 
	 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		
כתיבת תגובה