חזה עוף פטרוזיליה מטורף!

15 דקות

סופר קל

חצי קילו חזה עוף

הייתי אצל אמא שלי והיא אמרה לי שהיא לא אוהבת חזה עוף, שאלתי אותה למה והיא אמרה שהוא כל הזמן יבש כזה
מסתבר שיש אנשים שרגילים לאכול חזה עוף יבש! אז הנה הדרך לאכול אותו הכי עסיסי וטעים שיש! עם מרכיב שעושה את כל ההבדל- פטרוזיליה קצוצה!

5 from 2 Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם חזה עוף דק דק
1 כפית מלח
0.25 רבע כפית כמון
2 כפיות פפריקה מתוקה
0.5 חצי כפית כורכום
מעט פלפל שחור
4 כפות שמן זית
1 חבילה שלמה של פטרוזיליה קצוצה גס

הוראות

1.

בקערה גדולה נערבב את כל התבלינים יחד עם שמן זית עד שנוצרת משחה אם זה עדיין גרגירי ניתן להוסיף עוד שמן זית או אפילו מעט מים

בוצע
2.

למשחה שנוצרה לנו נוסיף את החזה עוף ונערבב היטב עד שהוא עטוף, נוסיף פטרוזיליה שקצצנו היטב ונערבב כך שיש פטרוזיליה על הכל

בוצע
3.

נחמם מחבת פסים / רגילה עם שמן לחום ממש ממש גבוה וכשהיא רותחת נניח את חזה העוף

בוצע
4.

לא נזיז את החזה עוף למשך 2-3 דקות וכנהפוך נגרד מעט את החזה עוף על המחבת ככה שכל המשקעים, כל הצבע שנותר על המחבת ייתפס על החזה עוף זה מוסיף מלא טעם! ניתן 2-3 דקות מכל צד ונוציא לצלחת

בוצע
5.

אני אוהבת לשים את החזה עוף אחד על השני כדי שכל המיצים ייפלו על כל החזה עוף האחרים עד שאוכלים

בוצע
6.

וזהו!!! זה מושלם וטעים ברמות

בוצע

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *