עוגיות שוקולד פאדג’ מושלמות

30 דק' הכנה+10 דק' אפייה בתנור

בינוני

12 עוגיות

אין כמו לפתוח את השבת עם עוגיות שוקולד פאדג’ שממלאות את הבית בריח משגע.
העוגיות האלו כל כך קלות להכנה,
עם מרקם רך מבפנים ומעטפת קריספית מבחוץ.
הן מושלמות לצד הקפה של הבוקר או כקינוח קטן אחרי הארוחה!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
200 גרם סוכר לבן (1 כוס)
100 גרם קמח לבן (¾ כוס)
50 גרם קקאו איכותי (½ כוס פחות כף)
110 גרם חמאה (½ כוס)
80 גרם שוקולד מריר (½ כוס קצוץ)
60 גרם שוקולד צ’יפס (⅓ כוס)
2 ביצים קרות בגודל L
כפית אבקת אפייה
0.5 כפית אבקת אפייה
0.5 כפית נס קפה
¼ כפית מלח
כפית מחית וניל איכותית

הוראות

1.

נמיס את החמאה יחד עם השוקולד חלב והשוקולד המריר בקערה שמתאימה למיקרוגל. נחמם בפולסים של כמה שניות, נערבב בין כל חימום עד שהתערובת חלקה ונניח בצד לצינון קל.

בוצע
2.

נקציף את הביצים הקרות יחד עם הסוכר בקערת מיקסר. נקציף במהירות גבוהה עד שהתערובת הופכת לבהירה ואוורירית. נוסיף את מחית הווניל ונערבב קלות.

בוצע
3.

כשהשוקולד המומס התקרר מעט, נוסיף אותו בהדרגה לתערובת הביצים והסוכר תוך כדי ערבוב במהירות בינונית עד שהתערובת אחידה.

בוצע
4.

בקערה נפרדת נערבב את כל החומרים היבשים: קמח, קקאו, אבקת אפייה, נס קפה ומלח.

בוצע
5.

נוסיף את תערובת היבשים בבת אחת לתערובת הרטובה. נערבב בעדינות בעזרת לקקן עד שהתערובת אחידה, בלי לערבב יותר מדי.

בוצע
6.

נוסיף את השוקולד צ’יפס לתערובת ונערבב קלות.

בוצע
7.

נניח עיגולים שווים של בלילה על תבנית מרופדת בנייר אפייה בעזרת כף גלידה קטנה או כפית גדולה.

בוצע
8.

נחמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס ונאפה את העוגיות במשך 10 דקות בדיוק. גם אם הן נראות רכות מאוד, זה בסדר – הן יתייצבו לאחר קירור.

בוצע
9.

טיפ לסיום-במידה ואין מיקסר, אפשר להקציף את הביצים והסוכר ידנית בעזרת מטרפה, פשוט צריך להקציף היטב.

בוצע
10.

בתיאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *