פסטה אדומה בסיר אחד
המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! כאלה שרוצים מהר וטעים
פסטה אדומה בסיר אחד, קלה טעימה ומושלמת עם שניצל קריספי
מכירים פסטה כזאת שעושה אדום על השפתיים? הכי טעים שיש!
יש את הפסטה של אמא יפה שהיא הכי טובה! אבל אם רוצים פסטה מהירה וטעימה בסיר אחד בלי הרבה כלים זאת הכתובת!
5
from
3
Reviews
רכיבים
התאם מנות
4-5 כפות שמן ניטרלי | |
1 בצל חתוך דק | |
2-3 שיני שום קצוצות דק | |
3 כפות מלאות פפריקה מתוקה | |
4 כפות מלאות מאוד של רסק איכותי | |
מלח בנדיבות | |
4 כוסות מים חמים / מים עד כיסוי הפסטה | |
400 גרם פסטה |
הוראות
1.
בסיר רחב נטגן שום ובצל, נזיז מעט את הבצל והשום ונפתח את הפפריקה בשמן, במידה ואין מספיק שמן ניתן להוסיף
בוצע
2.
לאחר שפתחתנו את הפפריקה נוסיף מעט מים על מנת שלא תשרף ונפתח גם את הרסק
בוצע
3.
נוסיף את הפסטה ונכסה אותה במים, נתבל במלח ונערבב
בוצע
4.
ניתן לפסטה להתבשל ונערבב מדי פעם שלא יידבק לתחתית חשוב שהפסטה תהיה מלאה ברוטב, במידת הצורך מוסיפים מים ומתקנים תיבול
בוצע
5.
מערבבים היטב וזה מוכן!
בוצע
3 Comments
-
-
הלל
לא כתוב כמה פסטה לשים
-
לא ציינת כמה פסטה?
האם חבילה שלמה או פחות