פסטה מפתיעה עם אבוקדו
אז עונת האבוקדו הגיעה והיא משמחת את כולנו!
השתגעתי וחשבתי לעצמי, אבוקדו זה פשוט טעים! גם בסלט, גם ככה לבד ואפילו בקינוחים ,
אז למה שלא אשלב אותו עם הדבר האהוב עליי? פסטה…
והופתעתי ברמות!
המתכון הכי קל בעולם – כ א ן (בואו נתעלף וזהו???)
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3 אבוקדו רכים | |
250גרם גרם גבינת שמנת 25% | |
1 לימון שלם | |
1/2כוס כוס שמן זית | |
עלי בזיליקום | |
3 שיני שום כתושות |
לקישוט
צ'ילי חריף | |
שקדים קלויים |
הוראות
1.
בסיר עם מים רותחים להכין פסטה
להוציא אותה לאחר 8 דקות בכדי שתהיה אל דנטה
בוצע
2.
בבלנדר לשים את האבוקדו
בוצע
3.
להוסיף את השמנת והלימון
בוצע
4.
להוסיף את שמן הזית והשום
אפשר להוסיף גם בזיליקום
בוצע
5.
ולהוסיף חצי כוס ממי הבישול
בוצע
6.
לערבב עד שנוצר מרקם חלק
בוצע
7.
לקשט בצ'ילי והשקדים הקלויים
בוצע
8.
לאכול בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה