פסטה רוזה מדהימה
אם תסתכלו אצלי בתיבת הודעות באינסטגרם תגלו לדעת שהבקשה הכי חוזרת אצלי זה פסטה רוזה,
משום מה זה הפסטה הכי אהובה על כולם , אחרי שהכנתי את המתכון הזה (בלי להרים לעצמי מדיי כמובן ) גיליתי לדעת שהיא באמת הכי כיפית!
והאמת? גם הכי פשוטה
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
25 גרם חמאה | |
4-5 שיני שום כתוש | |
1 כף ממרח פפריקה מתוקה (למי שאין ניתן לשים כף פפריקה מתוקה ) | |
2 כפות רסק מרוכז מאוד | |
צ׳ילי חריף | |
250 מל שמנת מתוקה | |
פרמז׳ן לפי המצפון שלכם ;) | |
מלח ופלפל גס | |
0.5 כוס מי בישול הפסטה | |
400 גרם פסטה מבושלת | |
0.5 כוס ממי הבישול |
לפיזור מעל
בזיליקום - מומלץ! | |
עוד פרמז׳ן | |
צ׳ילי חריף |
הוראות
1.
בסיר בינוני רחב (או מחבת) נטגן את החמאה ומיד לאחר שנמסה נוסיף את השום שחתכנו
בוצע
2.
נוסיף כף ממרח פפריקה מתוקה מרוכז, במידה ואין לכם ניתן להוסיף פשוט 1-2 כפות פפריקה מתוקה,
נוסיף את הרסק ונערבב היטב
בוצע
3.
נוסיף את הצ׳ילי החריף והשמנת ונערבב היטב
בוצע
4.
ננמיך את האש ונוסיף פרמז׳ן בנדיבות (אין כמות מסוימת, כמה שיותר - יותר טעים)
בוצע
5.
נוסיף מלח ופלפל גס וחצי כוס מי בישול הפסטה
בוצע
6.
נערבב היטב על אש נמוכה למשך 2 דקות ונוסיף את הפסטה
בוצע
7.
נעביר לצלחות, נפזר עוד צ׳ילי, פרמזן ועלי בזיליקום
בוצע
8.
ונאכל בתאבון!
בוצע
הערות
למי שאין ממרח פפריקה ניתן לשים כף פפריקה מתוקה
למי שאין מי בישול כי הפסטה מוכנה מראש ניתן לוותר אבל ממליצה להכין פסטה על המקום!
מי שלא אוהב חריף כלל יכול לוותר על הצ׳ילי במתכון אבל הוא בהחלט נוסיף
הכנתם את הפסטה והיא הייתה במקרר? ניתן להוסיף עוד קצת שמנת ולערבב, היא תחזור לעצמה!
כתיבת תגובה