פריקסה אמיתי כמו של הטוניסאים

שעה וחצי התפחה+ חצי שעה עבודה

בינוני

20 לחמניות

  • הפריקסה הזה כל-כך טעים וקל להכנה שאתם הולכים להתמכר!!!!!
    הבצק כל-כך טוב שאפשר גם להכין איתו לחמניות בתנור,
    וכמובן להשתמש בו לעוד מלא דברים
    אתם חייבים להכין!
No Reviews

רכיבים

התאם מנות
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף סוכר
2.5 כוסות מים
כף מלח
4 כפות שמן
1 ליטר שמן לטיגון
למילוי הפריקסה:
טונה, תפו״א מבושל חתוך לקוביות, חמוצים, סלט קצוץ מתובל, ביצים קשות עם מלח ופלפל, ובתכלס? כל מה שתרצו:)

הוראות

1.

ננפה את הקמח לקערה ונוסיף שמרים וסוכר נוסיף כוס מים ונתחיל ללוש (אפשר גם במיקסר)

בוצע
2.

נוסיף את השמן ואת שאר המים , נלוש ונוסיף את המלח

בוצע
3.

נלוש בערך כ - 10 דקות או עד שמתקבל לנו בצק חלק ויפה ונשלח להתפחה של חצי שעה.

בוצע
4.

לאחר חצי שעה נעצב לצורה של פריקסה כפי שיוצג בסרטון ונתפיח לשעה נוספת, חשוב מאוד לסגור את הבצק טוב מלמטה כדי שהוא לא ייפתח לנו בטיגון

בוצע
5.

לאחר שמוכן נעביר לרשת ונמתין כ-10 דקות עד שהפריקסה יתקרר מעט, כשהוא חם הוא עוד מתבשל מבפנים ואנחנו לא רוצים לעצור את התהליך.

בוצע
6.

נמלא בכל התוספות שאנחנו אוהבים ומלא מלא בתאבון!

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע
8.

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כבר שמעתם על הקורס הדיגיטלי שלי?
הלב על השולחן!

קוד קופון להנחה בלעדית לחברי הבלוג shir10