איך להכין ביצה עלומה מושלמת?
מאז שהבנתי איך מכינים אני לא מפספסת אף הזדמנות להכין כזו!
כי זה פשוט כלכך קל וטעים – והכי כיף שזה מרגיש כמו מסעדה
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 ביצה | |
1 סיר מים | |
1 כף חומץ |
הוראות
1.
בסיר בינוני נשים מים חמים ( עד מחצית מהסיר ) וחומץ , נביא לרתיחה ואז ננמיך את האש לנמוכה כדי ליצור בעבוע עדין ולא חזק
בוצע
2.
ניצור מערבולת בסיר בעזרת כף ונוסיף את הביצה לאמצע, מומלץ להזיז אותה בעדינות כדי שלא תדבק לתחתית
בוצע
3.
נחכה 3 דקות בדיוק!
בוצע
4.
נכין מראש קערה עם מים וקרח ונשים בפנים את הביצה, זה לא חובה אבל זה עוזר לשמור על הביצה נוזלית ועוצר את הבישול שלה
בוצע
5.
וזהו! זה מושלם ומוכן
בוצע
הערות
ככל שהביצה תהיה יותר טרייה ככה היא תצליח!
כתיבת תגובה