אסאדו בציר פטריות ובצל מטוגן מושלם!
ב5 דקות של עבודה יש לכם את הסיר המושלם, הטעים, שכל השולחן רוצה לאכול ולטעום!
זה כל-כך פשוט, ממרכיבים פשוטים שיש בבית ואפילו יש כאן מתכון מהיר לציר
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 קילו אסאדו ללא עצם | |
2-3 בצלים גדולים | |
2 חבילות פטריות שמפיניון | |
מלח פלפל |
לציר פטריות
רגלי הפטריות שנשארו | |
2 ענפי טימין | |
1 ליטר מים רותחים |
הוראות
1.
נפריד את רגלי הפטריות מהפטריות ונניח בקלחת, נוסיף ליטר מים חמים וטימין ונעלה על האש עד השלב שצריך להוסיף את הציר למתכון
בוצע
2.
נחתוך את האסאדו לקוביות או שנבקש מהקצב
בוצע
3.
בסיר רחב וחם נשים שמן זית ואז את חתיכות הבשר, נתבל במלח ופלפל ונצרוב אותן היטב כפי שמוצג בסרטון מכל צד ונוציא לצלחת
בוצע
4.
נוסיף את הבצל ונערבב היטב כך שכל המשקעים והטעמים של הבשר יישארו על הבצל
בוצע
5.
נוסיף את הפטריות שלמות ללא הרגליים ונערבב
בוצע
6.
נחזיר את הבשר וגם את הנוזלים שיצאו אל הצלחת
בוצע
7.
נסנן את הציר שלנו לתוך הסיר ונערבב היטב
בוצע
8.
נתקן תיבול במידה וצריך ונכסה למשך 3-4 שעות על אש בינונית על הגז
בוצע
9.
וזהו! יש לכם מתכון מושלם לחג(:
בוצע
10.
בתאבון!
בוצע
הערות
ניתן לקשט בפטרוזיליה
כתיבת תגובה