פאי תפוחים מושלם ברמות!
איך להכין פאי תפוחים חם וטעים?
מעליו נוסיף גלידה קפואה!
וזה פשוט ח ל ו ם
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
5 תפוחים ירוקים | |
1.5 כוסות קמח | |
0.75 (שלושתרבע) כוס שמן | |
1.25 (1 ורבע) כוס סוכר | |
2 ביצים | |
0.25 (רבע) כוס מים | |
5 כפות סוכר | |
1 כף גדולה קינמון |
תוספות מעל
גלידה וניל | |
אבקת סוכר |
הוראות
1.
נקלף את כל התפוחים ונחתוך אותם לפרוסות דקות כפי שמוצג בסרטון
בוצע
2.
בקערה נשים את הקמח ,שמן ,סוכר, ביצים והמים ונערבב עד שאין גושים אבל לא נערבב מדי, אנחנו לא רוצים שהקמח יפתח גלוטן לכן ברגע שהכל מתאחד נפסיק לערבב
בוצע
3.
בקערה נפרדת נערבב את התפוחים עם סוכר וקינמון
בוצע
4.
נשמן תבנית אפייה ונשים בתוכה מחצית מהבלילה נניח מעל הבלילה את התפוחים בצורה מסודרת (צורת רעפים)
בוצע
5.
מעל נפזר את החצי שנשאר לנו מהבלילה
בוצע
6.
נכניס לתנור 180 מעלות למשך 50 דקות עד שמשחים
בוצע
7.
לאחר שמוכן ניתן לעוגה להתקרר ולהתייצב מעט ונבזוק מעל אבקת סוכר
בוצע
8.
מומלץ להוסיף כדור גלידה אבל לא חובה!
בוצע
9.
בתאבון!
בוצע
2 Comments
-
לימור
שלום
האם ניתן להכין עם קמח כוסמין מלא?
אם כן – האם צריך לשנות כמויות סוכר ? או נוזלים? או זמן אפייה?
תודה
הפאי הכי קליל וטעים שיש להכין חוסל בשניות!!!