נודלס קל להכנה
נודלס שיהיה לכם הכי קל להכין
הוא טעים וחם! הכי כיפי שיש,
עכשיו שנגמר פסח בא לנו חמץ, קצת נודלס, מוקפץ
משהו טעים!
ומה יותר כיף מלזרוק את כל הירקות העייפים במקרר לווק אחד ולהכין ארוחת ערב/צהריים מפנקת?
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
שמן זית | |
250 גרם סינטה | |
מלח ופלפל גס | |
1 גמבה אדומה | |
2 גזרים בינוניים | |
4-5 שיני שום | |
1 חבילת פטריות שמפיניון | |
0.5 לימון | |
0.25(רבע) כרוב לבן | |
250 גרם נודלס מכל סוג | |
בצל ירוק |
לרוטב
2-3 טיפות שמן שומשום | |
מלח פלפל לפי טעם | |
0.25רבע כפית צ׳ילי חריף | |
3 כפות רוטב סויה | |
2 כפות רוטב טריאקי | |
1 כף צ׳ילי מתוק | |
2 כפות סילאן |
הוראות
1.
על מחבת גדולה נשים מעט שמן זית , נצרוב ונניח את חתיכות הסינטה, נתבל במלח ופלפל גס ונהפוך לצד שני
ממש לקצת זמן על מנת שהסינטה תהיה עסיסית ולא יבשה, לאחר מכן נוציא לצלחת
בוצע
2.
באותה המחבת נשים מעט שמן שומשום ונקפיץ רצועות גמבה, עיגולי גזר ושום חתוך לפרוסות
בוצע
3.
נערבב היטב ונוסף פטריות שמפניון חתוכות גס,
בוצע
4.
נוסיף מיץ לימון מחצי לימון ונערבב על אש גבוהה
בוצע
5.
נחתוך את הכרוב לרצועות דקות, נוסיף למחבת ונערבב היטב
בוצע
6.
נתבל במלח , פלפל וצ׳ילי חריף
בוצע
7.
בקערה קטנה נערבב את כל הרטבים יחד , נשפוך על הירקות ונערבב היטב
בוצע
8.
בקערה עם מים רותחים נשרה 3 דקות את הנודלס (אפשר לבחור בכל נודלס לבחירתכם)
בוצע
9.
נעביר למחבת ונערבב עם הכל
בוצע
10.
נחזיר את חתיכות הסינטה הצרובות, נערבב שוב
בוצע
11.
נוסיף בצל ירוק לקישוט וטעם ונגיש
בוצע
12.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה