מפרום לכבוד שישי

שעה

בינוני

לכל המשפחה

מכירים את זה שאתם מכינים משהו בשישי , ואז אתם טוחנים אותו גם בשבת 
ואז אתם מתפללים שיישאר גם לראשון? אז המפרום הזה
מכיוון שכולנו חובבי אוכל כאן ולמרות שהעליתי מתכונים בריאים שנחלו הצלחה (זה היה בהחלט מפתיע) התכוננו לשחיתות

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
10 תפוחי אדמה אפשר פחות
6 ביצים
9כפות רסק עגבניות
1/2כוס קמח
1 בצל
1קופסה קוביות עגבניות מי שאין אפשר להוסיף עגבניות רגל/עוד רסק
1/4סיר מים רותחים
מלח גס
1כפית מרק עוף
1כפית כורכום
1/2כפית פלפל שחור
1/4כפית כמון
2כפיות מלאות פפריקה מתוקה
לבשר
1/2קילו בשר טחון
חופן פטרוזיליה
1 בצל
מלח גס
1/2כפית פלפל שחור
1/5כפית כמון
2כפיות מלאות פפריקה
1כפית כורכום

הוראות

1.

להכנת המילוי הבשרי

בקערה גדולה לשים בצל קצוץ דק , פטרוזיליה קצוצה וחצי קילו בשר טחון להוסיף לבשר מלח גס, חצי כפית פלפל שחור פחות מרבע כפית כמון , שתי כפיות מלאות פפריקה וכפית כורכום ולערבב (מומלץ עם כפפה כי אם כל הציפורניים צהובות לשנה - זה נגיד משהו שאף אחד לא יספר לכם אבל אני נדיבה במידע)
בוצע
2.

לחתוך את תפוחי האדמה

לא עד הסוף! למלא בפנים את תערובת הבשר, כמה שיותר בשר שאתם יכולים להכניס לתחתית בזהירות שלא ייקרע ולהדק את הבשר אל התפוח אדמה מעלה
בוצע
3.

לטיגון התפוחי אדמה עם הבשר

ב2 קערות נפרדות לשים ביצים (אני שמתי 2 וכל פעם הוספתי לפי צורך ) וכף רסק עגבניות , בקערה נוספת לשים קמח וקצת מלח ולערבב
לטבול את התפוחי אדמה בביצה ואז בקמח ואז בביצה ולשים במחבת עם שמן רותח בזהירות
בוצע
4.

בוצע
5.

להכנת הרוטב

בסיר נפרד לטגן בצל עם קצת שמן (כי בכל זאת.. אנחנו לא רוצים להשמין 😂) להוסיף 4 כפות רסק עגבניות וקופסה של קוביות עגבניות (למי שאין אפשר להוסיף עגבניות רגל/עוד רסק) להוסיף מים רותחים עד רבע סיר, מלח גס, כפית מרק עוף , כפית כורכום , חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית כמון ו2 כפיות מלאות פפריקה, לערבב ולטעום
אחרי שרתח להוריד מהגז
בוצע
6.

לסדר את התפוא המטוגן בתבנית ולשפוך מעל את הרותח עד שהכל מכוסה

לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור 180 מעלות לשעתיים
בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

הערות

שאלות? כן זה המפרום הכי טעים שתאכלו בחיים שלכם.
אפשר לאכול עם אורז / קוסקוס או אפילו בלי כלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *