עוגיית ענק עם תומר אומנסקי

חצי שעה הכנה + הקפאת נוטלה שעה + שעה התייצבות העוגייה + 35 דקות בתנור ;

קָשֶׁה

אז נפגשנו בשביל להכין עוגיית שוקולד צ׳יפס ענק עם לא פחות מקילו נוטלה!🍫
היא מטורפת וטעימה ברמות, ואחרי ההמבורגר ענק היינו חייבים לתת לכם קינוח!
קינוח שמושלם לימי הולדת, או עבור מישהו שתרצו ממש להרשים
ובתכלס ? גם לאכול לבד

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
200 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר חום כהה
100 גרם סוכר לבן
2 ביצים M (110 גרם ביצים)
490 גרם קמח ( 3 וחצי כוסות )
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
למילוי
1 ק״ג נוטלה שהקפאנו מראש

הוראות

1.

בקערה רחבה נערבב חמאה רכה עם הסוכרים עד לאיחוד

בוצע
2.

נוסיף פנימה את הביצים ונערבב היטב

בוצע
3.

נוסיף את הקמח, המלח והסודה לשתייה ונאחד היטב

בוצע
4.

נשטח מחצית מהבצק ברינג בקוטר 28 ס״מ

בוצע
5.

נניח מעל דסקית בקוטר 24 ס״מ של נוטלה (מניחים רינג על נייר אפייה, מעבירים פנימה נוטלה ומקפיאים לשעה)

בוצע
6.

נשטח את יתרת הבצק מעל הדסקית

בוצע
7.

נאפה ב170 מעלות טורבו 30-40 דקות עד להתייצבות העוגייה והשחמה

בוצע
8.

אחרי האפייה נסדר מעל מטבעות שוקולד גדולות ונקרר כשעה לפני החילוץ מהתבנית

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *