פרנה קפרזה ביתית!
תמיד במקומות שמוכרים כריכים יש קפרזה
וזה לא סתם!
זה באמת באמת השילוש הקדוש
אז הכנתי לחם ביתי והוספתי את השילוש הקדוש
גם אם לא תכינו את הלחם עצמו אל תוותרו על זה!
זה כלכך טעים
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם קמח מנופה | |
1 כף שמרים | |
0.5 כף סוכר | |
1.25 כוסות מים | |
כפית מלח | |
2 כפות שמן (30 מ"ל) |
למילוי הכריך:
חופן שטוף בזיליקום | |
גבינת מוצרלה איכותית | |
עגנביה | |
מלח |
הוראות
1.
ננפה את הקמח לקערה ונוסיף שמרים וסוכר נוסיף שלושרבעי כוס מים ונתחיל ללוש
בוצע
2.
נוסיף את השמן ואת שאר המים , נלוש ונוסיף את המלח
בוצע
3.
נלוש בערך כ - 10 דקות או עד שמתקבל לנו בצק חלק ויפה ונשלח להתפחה של חצי שעה.
בוצע
4.
לאחר חצי שעה נעצב לצורה שנרצה את הלחם ונתפיח לשעה נוספת
בוצע
5.
נחמם תנור לחום של 180 מעלות ונכניס את התבנית עם הלחם המעוצב ל30-40 דקות
בוצע
6.
נחתוך את הלחם, נוסיף את הבזיליקום הטרי, גבינת המוצרלה והעגבנייה נתבל במלח(חשוב!)
בוצע
7.
ובתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה