אוזני המן הכי קלים שאפשר
טוב, אז איך נגיד את זה?
אף פעם לא אהבתי אוזני המן,
לא יודעת למה, כל פעם שטעמתי הן היו יבשות ולא טעימות
ואני יודעת שזה יכול להשמע ממש מתנשא,
אבל אחרי שהכנתי את שלי- התחלתי לאהוב!
כאילו בתכלס… מה יש לא לאהוב בבצק פריך עם נוטלה ?אז יאלה! בואו נכין
את המתכון ניתן להכין כפרווה !
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
220 גרם קמח ( 1.5 כוסות + כף ) | |
1 ביצה L | |
1 כפית סוכר | |
קורט מלח | |
100 גרם חמאה/ מחמאה חתוכה לקוביות | |
נוטלה \ כל ממרח שתרצו |
הוראות
1.
במיקסר נשים את הקמח, סוכר ומלח ונתחיל ללוש עם וו גיטרה, עד שנוצר לנו כמו מראה של ״קוסקוס״ גרגירים קטנים של חמאה וקמח
בוצע
2.
לאחר שנוצרים לנו גושים קטנים נוסיף את הביצה ונלוש רק עד שיש לנו בצק אחיד, חשוב ללוש כמה שפחות כדי שהבצק יהיה כמה שיותר פריך אם הבצק עדיין מאוד קשה אפשר להוסיף מעט מים
בוצע
3.
לאחר שנוצר לנו כדור בצק אחיד נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 10-15 דקות
בוצע
4.
נוציא את הבצק על משטח מקומח, נחלק ל3 ונרדד נקרוץ עיגולים בעזרת כוס / קורצן נשים במרכז שוקולד ואני מאוד אוהבת למרוח מהצדדים חלבון של ביצה כדי שהאוזן המן לא תפתח בתנור
בוצע
5.
נכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 10-15 דקותוזהו! בתאבון
בוצע
6.
וזהו! בתאבון
בוצע
כתיבת תגובה