תבשיל קציצות קארי וקרם קוקוס מושלם לתחילת שבוע!

15 דקות עבודה + עד שעה וחצי בישול

סופר קל

4-6 מנות

התבשיל שלכם לתחילת שבוע !

את המתכון הזה הכנתי בשיא המהירות,

ברוך השם אני אמא טרייה ובאמת אין כל-כך הרבה זמן במטבח בנתיים
אז הכנתי את התבשיל תוך כדי שאריאל ישן וזה יצא כל-כך מושלם!
נראה מסובך אבל כל-כך קל! וזה האוכל שאנחנו הכי אוהבים, שמרשים את כולם 😉

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2 בצלים
3 שיני שום כתושות
2 תפו״א גדולים חתוכים לקוביות קטנות
1 כוס אפונה מבושלת ומסוננת (אפשר גם קפואה )
2 כפות אבקת קארי צהוב
250 מ״ל קרם קוקוס
3 כוסות מים רותחים
לקציצות
500 גרם בשר טחון
3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
מלח & פלפל

הוראות

1.

להכנת הקציצות נערבב יחד את כל המרכיבים עד איחוד ונחלק לכדורים שווים בגודלם

בוצע
2.

להכנת התבשיל - בסיר רחב נשים שמן זית / שמן ניטרלי ונטגן בצל ושום עד שמקבלים צבע

בוצע
3.

נוסיף תפו״א חתוכים לקוביות קטנות, אפונה ונערבב היטב

בוצע
4.

נוסיף את אבקת הקארי ונפתח אותה היטב במחבת החמה, נערבב את הכל עד שכל הירקות עטופים בקארי ונוסיף את קרם הקוקוס,

בוצע
5.

נוסיף את אבקת הקארי ונפתח אותה היטב במחבת החמה, נערבב את הכל עד שכל הירקות עטופים בקארי ונוסיף את קרם הקוקוס,

בוצע
6.

בעזרת כף נשפוך כל פעם על הקציצות עוד מהרוטב ונענע את המחבת כל פעם שהכל יתבשל, נוסיף מלח & פלפל ואפשר גם צ׳ילי חריף

בוצע
7.

נבשל על אש גבוהה-בינונית עד שהרוטב מצטמצם והקציצות מתרככות, אני בעד לבשל כמה שיותר עד שעה וחצי כדי שהקציצות יהיו הכי רכות שאפשר והרוטב יצטמצם עליהן באופן מושלם, אם אתם מבשלים שעה תנמיכו לאש נמוכה

בוצע
8.

יכול להיות מוכן גם תוך חצי שעה-40 דקות על אש בינונית גבוהה

בוצע
9.

הכי טעים להגיש עם אורז עגול וצ׳ילי חריף מעל

בוצע
10.

מוכן! בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כבר שמעתם על הקורס הדיגיטלי שלי?
הלב על השולחן!

קוד קופון להנחה בלעדית לחברי הבלוג shir10