עוגת קרפים משלושה מרכיבים בלבד!

שעה הכנה

סופר קל

תבנית בינונית

לכבוד חגיגות ה20 שנה של שמן פאם החלטתי להכין עוגת קרפים מושלמת!
וזה כל-כך קל (:

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 ביצים
3 כוסות מים
3 כוסות קמח
תרסיס שמן פאם

הוראות

1.

השתמשתי בתרסיס שמן פאם כדי לשמן את המחבת פעם אחת בלבד – זה מספיק לכל הקרפים!

בוצע
2.

בקערה גדולה, נטרוף היטב את הביצים.

בוצע
3.

נוסיף בהדרגה את המים ואת הקמח, תוך ערבוב מתמיד, עד שמתקבלת בלילה חלקה וללא גושים.

בוצע
4.

נחמם מחבת (רצוי בקוטר בינוני) על אש בינונית ונשמן פעם אחת בלבד עם תרסיס שמן פאם.

בוצע
5.

ניצוק כמות קטנה מהבלילה למחבת, נטה אותה בעדינות כך שהבלילה תכסה את כל המחבת בשכבה דקה.

בוצע
6.

נטגן כדקה מכל צד עד שהקרפ מזהיב.

בוצע
7.

נמשיך כך עם שאר הבלילה, ונניח את הקרפים המוכנים בערימה מסודרת.

בוצע
8.

ועכשיו? נרכיב את העוגה!

בוצע
9.

נניח קרפ אחד על צלחת הגשה, מעליו נמרח שכבה דקה של קרם שוקולד מוכן (ניתן להשתמש בממרח שוקולד שאוהבים או להכין קרם ביתי).

בוצע
10.

נחזור על הפעולה עם כל הקרפים עד שנסיים את הערימה.

בוצע
11.

מעל השכבה העליונה, אפשר לקשט בקצפת או אבקת סוכר – תלוי בטעם האישי.

בוצע
12.

העוגה מרשימה, קלה להכנה, וכל זה עם ריסוס אחד של שמן פאם!

בוצע
13.

תהנו! :)

בוצע

הערות

פרסום ממומן בשיתוף שמן פאם
טיפ: אפשר גם לשמור במקרר לשעה-שעתיים לפני ההגשה – הטעמים רק משתפרים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *