קראק פאי ממכר כמו ממתק

10 דקות עבודה + שעתיים שלוש המתנה

קַל

תבנית קוטר 28 ס״מ

אז מה זה קראק פאי?

פאי מתוק!!!!

הקלתית עשויה משיבולת שועל אבל אל תתבלבלו! זה לא הופך את זה לבריא 😂😂

והמלית האלוהית היא סוג של פודינג עשיר שעשוי מסוכר, חמאה, שמנת וחלמונים

אחריי האפייה הפודינג הופך להיות זהוב ופריך

הפאי הזה מתוק ברמות!
אז מומלץ להגיש אותו עם קרם פרש או גלידה עדינה שתעדן את המתיקות

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
0.5 כוס קמח
1.5 כוסות קוואקר (להכנה מהירה)
0.5 כוס סוכר חום
0.25רבע כוס סוכר לבן
150 ג חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלמון
0.5 כפית אבקת אפיה
0.5 כפית מלח
לבלילה
4 חלמונים
0.75שלושתרבע כוס סוכר לבן
0.5 כוס סוכר חום
100 ג חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
0.5 כוס שמנת מתוקה

הוראות

1.

לקלתית מעבדים במעבד מזון \ מיקסר את כל המרכיבים

בוצע
2.

מחמים תנור ל180 מעלות.

בוצע
3.

מהדקים את בצק הקלתית לתחתית התבנית (קוטר 28 ס״מ) ויוצרים שוליים בגובה של כ3 ס״מ.

בוצע
4.

אופים כ40 דקות עד שמשחים ומקררים.

בוצע
5.

בינתיים מערבבים את כל מצרכי הבלילה ושופכים לתוך הקלתית.

בוצע
6.

מחזירים לתנור ל30 דק נוספות עד שמשחים ומקררים היטב עד שיציב.

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע
8.

הפאי הזה מתוק ברמות! אז מומלץ להגיש אותו עם קרם פרש או גלידה עדינה שתעדן את המתיקות

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *