Brookie בראוניז שוקולד צ׳יפס
תגידו לי אתם, מה יותר טעים מבראוניז פאדגי מפוצץ שוקולד?
אני אענה לכם,
בראוניז כזה אבל עם חתיכות של שוקולד צ׳יפס
החתיכות נמסות לבראוניז וזה פחות טעים ברמה לא הגיונית!
וכל-כך פשוט,
שני מתכוני דגל ששילבתי למתכון אחד וזה חלום!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
200 גרם שוקולד מריר | |
200 גרם חמאה מומסת | |
3 ביצים | |
0.5 חצי כוס קורנפלור/קמח תפו״א/ קמח רגיל (70 גרם) | |
0.5 חצי כוס סוכר (80 גרם) |
לעוגיות שוקולד צ׳יפס
115 גרם חמאה | |
0.5 חצי כוססוכר חום (80 גרם) | |
0.25 רבע כוס סוכר לבן (40 גרם) | |
1 כפית תמצית וניל/ מחית וניל | |
1 ביצה L | |
1.5 כוסות קמח (210 גרם) | |
0.5 חצי כפית אבקת סודה לשתיה (1.5 גרם) | |
100 גרם שוקולד מריר |
הוראות
1.
נחמם תנור מראש ל200 מעלות חום עליון תחתון
בוצע
2.
בקערה גדולה/בינונית נחמם את השוקולד מריר יחד עם החמאה - ניתן לעשות זאת בבאן מארי או פשוט במיקרו
בוצע
3.
לאחר שהכל נמס נאחד את השוקולד והחמאה ונוסיף את הסוכר, נטרוף היטב עד שמתאחד
בוצע
4.
בקערה נפרדת נשקשק 3 ביצים, נוסיף אותן באיטיות אל קערת השוקולד תוך כדי ערבוב, השוקולד חם ואנחנו לא רוצים שהביצים יתבשלו לנו בתוך השוקולד לכן נאחד בין השניים לאט
בוצע
5.
נוסיף חצי כוס קורנפלור , נאחד את הכל עד שאין גושים (לא נערבב מדי, רק עד שאין גושים) ונעביר חצי מהכמות לתבנית 24
בוצע
6.
עכשיו נכין את עוגיות שוקולד צ׳יפס!
בוצע
7.
בקערה נערבב חמאה רכה עם סוכר חום ולבן עד שמתאחד לגמרי, חשוב שהחמאה תהיה רכה ולא חמאה מומסת
בוצע
8.
נוסיף את הוניל ואת הביצה ונטרוף היטב עד שהכל מתאחד לגמרי
בוצע
9.
ננפה לתערובת קמח וסודה לשתייה ונאחד היטב
בוצע
10.
נוסיף את השוקולד צ׳יפס ונאחד את הכל
בוצע
11.
ועכשיו כל מה שנשאר זה להרכיב! מעל חצי המלית של הבראוניז נוסיף צאקנים גדולים של תערובת העוגיות
מעליה נשים עוד קצת בראוניז, עוד שכבה של עוגיות ועוד בראוניז וכן הלאה וכן הלאה
תשחקו עם זה! זה לא באמת משנה
בוצע
12.
נכניס לתנור למשך 10-15 דקות, אנחנו רוצים שזה עדיין יהיה מעט רוטט , כמו מרקם של סופלה כזה אבל קצת יותר עשוי
בוצע
13.
נוציא מהתנור, נקרר לגמרי ונוסיף מלח גס
בוצע
14.
זה מושלם וטעים ברמות! אם הכנתם שתפו אותי בתגובות
בתאבון
בוצע
הערות
אם נשאר לכם תערובת של עוגיות אפשר להקפיא ולהשתמש מתי שתרצו לעוגיות או פשוט לאפות לעוגיות!
אני אוהבת להכניס למקפיא כדי לתת לו מכת קור ואז להעביר למקרר לאחר שעתיים שלוש
כתיבת תגובה